Főoldal Divat, szépség Hogyan öltöztessük fel stílusosan és praktikusan párunkat?

Hogyan öltöztessük fel stílusosan és praktikusan párunkat?

Nincs könnyű dolgunk idén nyáron, hiszen egyik napról a másikra egész évszaknyit képes változni időjárásunk, rendkívül nehéz hozzá alkalmazkodni. Ezért is fontos, hogy a 2014-es nyári szezonban ismerjük azokat a trükköket, amelyekkel párunkat nemcsak praktikusan, de stílusosan is fel tudjuk öltöztetni.

hattric_short_1

Egy nyári reggelen alapvetően melegre és napsütésre készülünk, de olykor órák alatt képes lehűlni ősziesre az idő. Mi tehát az ideális öltözet, hogy ne érjen minket váratlan meglepetés a nap folyamán? A nyár egyik legújabb trendje például, hogy a férfiak a rövidnadrágot bátran kombinálhatják zakóval. Ez az új látvány laza eleganciát sugároz, amely ráadásul megfelelő viselet lehet ebben a szeszélyes évszakban. Emellett az ing–nadrág–zakó hármas kiváló kiegészítője az alapvetően ősszel hordott mellény, amellyel igazán jól lehet az időjáráshoz alkalmazkodni, és eközben még stílusosak is maradnak a férfiak.

A színeket tekintve az erősebb nem képviselői most lehetnek merészebbek, élénkebb árnyalatú zakókat, ingeket, nadrágokat is nyugodtan hordhatnak az elegancia jegyében.

„Ezen a nyáron a kék-fehér összeállítások reneszánszukat élik. A kéknek az azúr árnyalata a legdivatosabb, amely a tengervíz és az égbolt hangulatát idézi. A hazánkban nemrég megjelenő Karl Lagerfeld kollekcióban a pólókon is visszaköszön ez a szín, mindig a fehér kombinációjaként. A kék klasszikusa mellett azonban üzletünkben megtalálhatóak élénkebb színű ruhadarabok is. A nívós Pierre Cardin legújabb nyári szettjeiben például a narancs, a piros és a mustársárga árnyalatok dominálnak ” – mondta a Marianna Boutique tulajdonosa, Schaller Marianna divatszakértő.

pierre_cardin_ferfi_1

Egy biztos, hogy a színek, valamint a formavilág mellett nyáron az egyik legfontosabb a megfelelő minőségű, kellően szellős és kellemes viseletet nyújtó szövetek, kelmék megválasztása.