Főoldal Szabadidő Televízió Holnaptól a Comedy Central-on az Agymenők nyolcadik évada

Holnaptól a Comedy Central-on az Agymenők nyolcadik évada

Az eredetivel szinte egy időben indul el az Agymenők 8. évada  a magyar humorcsatornán. A televíziózás történetének egyik legnézettebb, legtöbbet idézett és nem utolsó sorban legdrágább szitkomjának friss szezonjára már nem kell sokat várniuk a rajongóknak.

agymenok_8evad_2

Az Agymenők új évadát az amerikai tévékkel párhuzamosan adja le a Comedy Central. A négy ”kocka” története ott folytatódik, ahol a hetedik évadban abbamaradt. Sheldon (Jim Parsons) elhagyja társait és Kaliforniát is, hogy magányos utazgatásba kezdjen. Természetesen kirabolják és egy szál fecskében és egy pólóban riogatja a vasútállomáson várakozókat. Amy (Maylim Bialik) és Leonard (Johnny Galecki) egészen Arizonáig kocsikáznak kellően idegesítő, de szerethető barátjukért. Sheldont az ág is húzza: nemcsak a kedvenc képregényboltja zárt be, de az egyetem azt is közli vele, hogy a húrelméleten kell dolgoznia. Közben Leonard és dögös barátnője, Penny (Kaley Cuoco) eljegyezték egymást, így az összeköltözés is aktuálissá vált.

agymenok_8evad_3  agymenok_8evad_4

Ahogyan a szereplők is kilépnek komfortzónájukból, az Agymenők sorozata is minden eddiginél változatosabb, drámai részekkel gördül tovább.

Az Agymenők legújabb, 8. évada december 5-től, péntekenként 20:00-kor a Comedy Central műsorán.