Főoldal Életmód Vásárlás Igazán különleges Valentin-napi randiötletek

Igazán különleges Valentin-napi randiötletek

A Bónusz Brigád oldalára minden harmadik vásárló azért érkezik, hogy új dolgokat próbáljon ki, új élményeket keres, 24 százalékuk pedig programötletek után kutat. Nincs ez másként Valentin-nap előtt sem: az oldal látogatói erre a napra is itt keresnek különleges programélményeket, hiszen tudják: ami új és izgalmas, az megtalálható az oldalon. Nézzük, hogy melyek a legnépszerűbb programok, élmények ebben az időszakban.

Idén a február elseje és 12-e közötti időszakban 12 százalékkal költöttek többet az oldal látogatói, mint tavaly hasonló időszakban. 2019-ben csak Valentin-napi ajándékra több mint 2 millió forintot költöttek a Bónusz Brigád vásárlói. Ami az élményeket illeti, ebben az időszakban idén 18 százalékkal költöttek többet, mint 2019-ben, a külföldi utazásokra fordított összegek a tavaly február eleji időszakkal összehasonlítva 17 százalékkal emelkedtek.

A TOP 10 randiprogram 2020-ban

A 10. legnépszerűbb páros program egy élményfestés, ahol a szerelmesek napján közösen lehet elkészíteni egy képzőművészeti alkotást. Aki nem alkotni, inkább töltekezni szeretne, az páros wellnessben pihenheti ki a hétköznapok taposómalmát párjával – ez volt a szerelmesek napját megelőző időszak 9. legnépszerűbb bónusza. Nyolcadik helyen egy balatoni borkóstoló, hetedik helyen egy páros masszázs végzett – egyedül is kiváló élmény, hát még ha mellettünk fekszik a párunk és beszélgetni is lehet a masszírozás közben. Akik nem önmaguk kényeztetését és a közös lazítást helyeznék középpontba Valentin-napon azok párjukkal együtt törhetik a fejüket a Harc a Trónért szabadulószobában, ahol gyertyafénnyel várnak – így igazi randihelyszínt nyújtanak azoknak, akik közösen szeretnének egy jót szabadulni. Az ötödik helyen egy Valentin-napi páros karikatúra végzett: az alkotók a szokásos virág helyett inkább ezzel okoznának meglepetést – úgy tűnik a Bónusz Brigád látogatói közül is sokan voksolnak erre a nem épp hagyományos, ám igen humoros ajándékra. Természetesen nem csak közös rajzok, hanem a fotók is különleges ajándékot jelentenek: sokan már nem hagyományos fotókban gondolkoznak, ők választották a 3D fotókat, melyek emléket állítanak a közös élményeknek.

A TOP3 Valentin-napi programok közé egy, a Dining City-díj többszörös nyertesénél elkölthető exkluzív vacsora, egy több típusból választható páros masszázs, az első helyen pedig a Cinemapink különleges moziélménye végzett – a fotelos mozizás lett az idei év legnépszerűbb Valentin-napi programja a Bónusz Brigádnál.

Cápa és VR – különleges randevúlehetőségek

Persze a Bónusz Brigáddal a randik világa ennél még különlegesebb is lehet: aki nem éri be a hagyományos programokkal, annak igazi 21. századi program lehet a virtuális valóságba átlépő  VR-randi, melynek során a tenger mélyére vagy egy képzeletbeli világba is áthelyezhető a randevú.

Hasonlóan extrém élmény egy cápaalagútban vacsorázni nyitvatartási időn kívül a Tropicariumban, miközben a fejünk felett ráják és cápák úsznak át, mi pedig egy terített asztal mellett várjuk, hogy felszolgálják a választott ételeket.

Aki még találta ki mivel lepje meg párját, nincs lekésve semmiről: élményeket, vacsorákat kínál a szerelmesek ünnepére a Bónusz Brigád.