Főoldal Életmód Gasztronómia Igazi őszi ízekkel vár mindenkit a Starbucks

Igazi őszi ízekkel vár mindenkit a Starbucks

Sütőtökös pite és karamellás pekándió – többek között ilyen ízekkel dúsított Latte vagy Frappuccino vár mindenkit, aki betér valamelyik Starbucks kávézóba.

Ha az ősznek íze lenne, biztosan a Pumpkin Spice Lattéra emlékeztetne. Az illatos fahéj, szegfűszeg, szerecsendió és az édes sütőtök íze tökéletesen harmonizál a frissítő eszpresszó és a habos tej elegyével, melyet gazdag tejszínhab tesz még ellenállhatatlanabbá.

Az örök kedvenc mellett idén egy másik latte-újdonsággal is kedveskedik vendégeinek a kávézólánc. Az új Caramelised Pecan Lattéban a legzordabb időt is megtörő illatos pörkölt dió íze köszön vissza. A változékony időjárásra való tekintettel mindkét ital Frappuccino változatban is elérhető.

Október végéig a hagyományos Espresso Roast kávék mellett Magyarországon először egy latin-amerikai különlegességből, a Guatemala Huehuetenango kávéból is kérhetjük italunkat a kávézókban. A sötét pörkölésű, kakaós és enyhén gyümölcsös ízjegyeket hordozó kávé kiválóan társítható akár csokoládés süteményekhez, akár a szezon kedvencéhez, a fahéjas almás pitéhez.

Egy igazi különlegesség: Frapula Frappuccino

Kizárólag a Halloweent megelőző héten a kávézólánc egy Drakula gróf által ihletett dermesztő itallal várja rajongóit. A Frapula Frappuccinóban a csokoládé és az eperszirup jeges tejes keverékét eperszirup és tejszínhab díszíti. A halloweeni időszakban a kávézók hátborzongató dekorációval, kávékóstolókkal és játékkal készülnek.

 

Előző cikkRandi tippek negyven felettieknek
Következő cikkA hétvégén ismét melegszik az idő