Site icon Napimagazin

Ilyen egy okosan és praktikusan megtervezett konyha

Új otthonunk berendezésekor, vagy akár csak egy nagyobb felújításnál is az egyik legfontosabb projekt az új konyha megtervezése. Jó magyar szokáshoz híven itt töltjük majd el a leghosszabb időt, és ennek a felújítása, berendezése viszi el a legtöbb pénzünket. Fontos tehát alaposan átgondolni a teljes koncepciót. Még ha elegendő hely áll is rendelkezésünkre, hogy megvalósítsuk álmaink konyháját, számos szempontot kell figyelembe vennünk, hogy ne csak stílusos, de praktikus, és kényelmes is legyen új konyhai birodalmunk. Ha pedig kisméretű konyhánk van, igen leleményesnek kell lennünk, hogy mindennek helyet találjunk benne, amire szükségünk van.

fotó: hgtv.com

Kezdjük a sort a konyhai gépekkel – mosogatógép

Minden háztartásban vannak „nemszeretem” munkák, egyesek utálnak vasalni, mások ablakot mosni, de a legtöbb nő a mosogatást teszi az első helyre az utálatos konyhai teendők képzeletbeli listáján. Pár tányért még gond nélkül elöblít az ember kézzel, de órákig mosogatni kimerítő és időigényes munka. Nem véletlen, hogy a mai modern konyhákban szinte már alaptartozék a mosogatógép. A mosogatógép a mosogatótálca előtt töltött hosszú órákat percekre redukálja, és még a pénztárcánkat is megkíméli. Ennek ellenére mégis sok háziasszony ódzkodik a mosogatógép használatától. Gyakori panasz, hogy a gépek túl nagyok, rengeteg vizet és áramot fogyasztanak, hogy szét kell verni, át kell alakítani a vízcsöveket, ha be akarjuk szerelni őket.

Oszlassuk el a tévhiteket!

Ha azt akarjuk, hogy mosogatógépünk hosszú életű legyen, havonta egyszer tisztítsuk meg! A Finish® mosogatógép tisztító hatására a mosogatógép belsejében lerakódott szennyeződések, zsír és vízkő biztonságosan és hatékonyan lebomlanak, még a nehezen elérhető helyeken, mint például a fűtőelemen és a permetezőkarokon is. A ráfordított idő és gondoskodás kellően meg fog térülni!

TIPP: további információkét látogass el a http://www.finish.hu/ vagy a www.electrolux.hu weboldalra!

Exit mobile version