Főoldal Kultúra Oktatás Ingyenes Érettségi Felkészítő tábor Baján

Ingyenes Érettségi Felkészítő tábor Baján

Július 16-23. között Baján rendezi meg hagyományossá vált Nyári Táborát a Studium Generale, a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos érettségi előkészítő diákszervezete. A táborba várnak minden érettségi éve előtt álló középiskolást, akik az egyhetes tábor alatt matematikából, történelemből, elméleti és üzleti közgazdaságtanból emelt- és középszinten élvezhetik a Studium Generale tagjainak felkészítő óráit. Az egyhetes tábor INGYENES minden résztvevő számára.

SG_logo

A tábor célja, hogy az érettségi előtt álló diákok a legjobb tudásbázissal tudjanak az érettségi évüknek nekivágni, és ezáltal sikeres felvételi vizsgát írjanak álmaik felsőoktatási intézményébe. A kötelező tanórák mellett azért még bőven marad idő a kikapcsolódásra, és a felgyülemlett energiák levezetésére is (pl.: sport, vetélkedők, alternatív előadások, szórakoztató esti programok).

Hegedűs Attila, a Studium Generale elnöke szerint jó érettségit bárki tud írni, aki kellően komolyan veszi a felkészülést, és rászánja a szükséges időt a gyakorlásra. „Mi azon fogunk dolgozni egész héten, hogy ne csak a tudást kapják meg az egy hét alatt, hanem belső motivációt is kiépítsünk bennük a tanulásra és készülésre. ”  

Az ingyenes tábor csupán előzetes regisztrációhoz kötött, amit a www.studiumgenerale.hu honlapon tudnak megtenni az érdeklődők június 14-ig. A regisztrációt egy online beugró teszt megírásával tudják véglegesíteni, ami az 4-5 fős homogén csoportok kialakítását szolgálja.

További információ: https://goo.gl/KgB02V

Előző cikkÚjabb könyvet jelentetett meg Bear Grylls
Következő cikkÚj Diagnoscan központ nyílt Újpesten