Főoldal Bulvár Itthon Jövőre hazánkban kerül megrendezésre az MTV EMA

Jövőre hazánkban kerül megrendezésre az MTV EMA

2021-ben Magyarországot éri a megtiszteltetés, hogy otthont adjon a világ egyik legnagyobb popzenei ünnepének. A 28. MTV EMA díjátadó jövőre teljes egészében hazánkba költözik a legnagyobb nemzetközi sztárelőadókkal. Ezt a rendkívüli hírt nem sokkal az idei MTV EMA show megkezdése előtt, a felvezető műsorban jelentették be hivatalosan, november 8-án, vasárnap este.

Az idei MTV EMA-t a járványhelyzetre való tekintettel rendhagyó módon, több helyszínről jelentkezve állították össze, amiben a európai zenei ünnep történetében először Magyarország is szerepet kapott. A ma este 9 órától a magyar MTV-n is sugárzott virtuális show-ban az egyik díjvárományos DJ szupersztár, David Guetta a Széchenyi Gyógyfürdő medencéjében felállított színpadon mutatja be zenei produkcióját. Palvin Barbara kalauzolásával a műsor Budapest mellett Veszprémből és Esztergomból is bejelentkezik. Guettát követve jövőre már a nemzetközi zenei világ több nagy előadója is mind Magyarországon lép majd színpadra!

Az MTV EMA díjátadók a látványos showról, a szórakoztató és vagány fellépésekről, valamint a közönség kedvenceiről szólnak, hiszen a díjat hagyományosan a rajongók által beküldött szavazatok alapján adják át a legnagyobb csillagoknak.

HIRDETÉS

Az MTV EMA-t világszerte 180 országban közvetítik.

HIRDETÉS
Előző cikkAz emberi faj közeli rokonának kétmillió éves koponyáját tárták fel Dél-Afrikában
Következő cikkMegható történetek a Viber színfalai mögül