Főoldal Bulvár Külhon Juliette Lewis élete sem volt botrányoktól mentes

Juliette Lewis élete sem volt botrányoktól mentes

Bár valamennyien igyekszünk példamutatóan élni, mindenkinek van valami szennyese, hiszen emberek vagyunk, és senki sem tökéletes. Ezzel a világhírű Oscar-díjra is jelölt színésznő, Juliette Lewis sincs másképp, aki jelenleg a Titkok és hazugságok című sorozat szigorú nyomozónőjét alakítja, de az ő élete sem volt mindig botrányoktól mentes.

juliette-lewis_03

AZ ISKOLAKERÜLŐ

A sikerhez vezető út nem mindig egyenes, és ez Lewisra is igaz, aki rögtön tett egy kisebb kitérőt, miután 15 évesen búcsút intett a gimnáziumnak. Az élet mégis őt igazolta: mindössze három évvel később, a Martin Scorsese által rendezett Rettegés foka című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjra is jelölték.

A BAJKEVERŐ

Juliette-nek nemcsak az iskolával, hanem a törvénnyel is meggyűlt a baja, amikor kiskorúként rajtakapták és letartóztatták, mert alkoholt fogyasztott egy éjszakai szórakozóhelyen.

A ROCKSZTÁR

Ha elfelejtetted volna, a filmsztár és a Juliette and the Licks rockbanda vagány énekese sokáig ugyanazt a személyt jelentette. A színésznő zenekarának bemutatkozó albuma 2004-ben jelent meg. Juliette Lewis azóta már a Sziget Fesztiválon is fellépett.

AKINEK MÉG BRAD PITT IS MEGVOLT

Tudjuk, nehéz elhinni, de Brad Pitt élete sem mindig Angelina Jolie és Jennifer Aniston körül forgott. Juliette még tinédzserként hódította meg a sármos világsztár szívét, akivel 3 éven keresztül alkottak egy párt.

EGYENES ÚT A DROGOKTÓL A SZCIENTOLÓGIÁIG

A színésznő még kamaszkorában kapott rá a drogokra, függőségétől csak húszas évei elején sikerült megszabadulnia, méghozzá a szcientológia leszoktató programja segítségével. Juliette – Tom Cruise után szabadon – azóta is a szcientológusok életét éli.

 

TIPP: Titkok és hazugságok második évad vasárnaponként 21:00-tól az AXN műsorán.