Főoldal Kultúra Film Júniusban dupla gálával érkezik a 30. MTV Movie & TV Awards

Júniusban dupla gálával érkezik a 30. MTV Movie & TV Awards

A népszerű gála idén ünnepli a 30. jubileumát, és ehhez méltó, fergeteges estével várja a lelkes rajongókat. Az MTV Movie & TV Awards június 5-én a filmkedvelő közönség kedvenceit jutalmazza, szavazatuk dönt arról, kik érdemlik meg a csinos szobrokat a legkülönbözőbb kategóriákban. A Legjobb film, sorozat és a színészi díjak mellett fény derül majd arra is, melyik harcjelenet zúzott a legnagyobbat, illetve mely karakterek közt csattant el a legemlékezetesebb csók. Június 6-án pedig jöhet a ráadás: az MTV Movie & TV Awards: Unscripted során a valóságshow-k és a tévéműsorok juthatnak megérdemelt szobrokhoz!

Az MTV nem csak a mozifilmes, hanem a televíziós produkciók elismerésére is hivatott gálája, az MTV Movie & TV Awards idén is két gálával tér vissza a képernyőkre. Az első, hagyományos ünnepségét követően második estéje a legikonikusabb, szabályokat nem ismerő reality sorozatok köré fog épülni, természetesen a már megszokott módon, hisz 2022-ben is a közönség szavazatai döntenek.

Mindkét estnek a legendás Los Angeles-i Barker Hangar ad majd otthont, ahol a jelöltek sokasága mellett színvonalas fellépők műsorai is terítékre kerülnek.  A gálát a nemzetközi MTV adásában világszerte 180 ország területén fogják sugározni. A további részletek, többek közt a két kihagyhatatlan esemény házigazdáinak, jelöltjeinek és fellépőinek bejelentése még várat magára.

Előző cikkAz eddig azonosított legközelebbi fekete lyuk nem is létezik
Következő cikkNemzetközi kiállítással és emlékéremmel is tisztelegnek az idén 120 éves halasi csipke előtt