Főoldal Szabadidő Televízió Júniusban érkezik SkyShowtime-ra a Milli Vanilli-ről készült dokumentumfilm

Júniusban érkezik SkyShowtime-ra a Milli Vanilli-ről készült dokumentumfilm

Június elsejétől már megtekinthető SkyShowtim-on a Milli Vanilli (Milli Vanilli: Az évszázad botránya) című új, egész estés dokumentumfilm, melynek világpremierjét 2023-ban a Tribeca fesztiválon tartották.

Az MRC és a Keep on Running Pictures által készített Milli Vanilli (Milli Vanilli: Az évszázad botránya) Robert „Rob” Pilatus és Fabrice „Fab” Morvan történetét meséli el, akik fiatalon barátkoztak össze Németországban. Mivel Rob elvált szülők gyermeke, Fab pedig egy bántalmazó családból származik, a neveltetésük és a céljaik is hasonlók voltak: mindketten híres szupersztárok akartak lenni. Néhány röpke év alatt az álmaik megvalósultak.

1989-ben az első albumuk hatszoros platinalemez lett az Egyesült Államokban, és népszerű slágerük, a „Girl You Know It’s True” több mint 30 millió eladott példánnyal büszkélkedhetett világszerte. Rob és Fab – ismertebb nevükön a „Milli Vanilli” – a világ legnépszerűbb popduójává váltak az 1990-es években, és Grammy®-díjat nyertek a legjobb új előadó kategóriában. Azonban a sikerüknek súlyos ára volt, ami végül botrányba fulladt bukáshoz vezetett.

A Milli Vanilli (Milli Vanilli: Az évszázad botránya) című filmet Luke Koren rendezte. A film producerei Bradley Jackson, az MRC, a Keep On Running Pictures, a Fulwell 73 és az MTV Entertainment Studios. Hanif Abdurraqib vezető producerként működik közre.