Főoldal Szabadidő Programok, események Júniusban újra Füredi Betyár Bazár

Júniusban újra Füredi Betyár Bazár

A májusban megrendezett első Füredi Betyár Bazár sikerén felbuzdulva a szervezők még nagyobb energiával vágtak bele az újabb Bazár előkészületeibe, melynek eredményeképp június első hétvégéjén, 4-én és 5-én újra megnyitja kapuit a Betyár Bazár Mátrafüreden.

furedi-betyar-bazar-2016

Új kincskereső játék (új játékútvonal), koncertek és izgalmas kiegészítő programok, kézműves kirakodó vásár várja azokat akik már voltak és azokat, akik még nem a Füredi Betyár Bazáron.

Mátrafüredre több ezer embert várnak a június első hétvégéjén másodszor megrendezendő eseményre.

A Bazár ideje egybe esik a Kékes csúcsfutással, így valószínű még nagyobb lesz az érdeklődés és a kavalkád Mátrafüreden.

A kincskereső palóc bazárban a helyi ízekkel is ismerkedhetnek a program résztvevői, de lesz vidámpark, erdei kisvasút és számos érdekes program, amely a család minden tagjának figyelmére számít.

Keresd fel! Kóstold meg! Próbáld ki! a Bazár szlogenje, jelezve, hogy ebben a fesztiváli hangulatban nem csak a vásárlás élménye, de a gasztronómia és a jó családi programok is kiemelt helyen szerepelnek.

A Bazárra érkezők új játéklapot kapnak, amelyen új kihívások szerepelnek, tehát akik az előző alkalommal végigjátszották a kincskeresőt, újabb próbát tehetnek!

Bővebb információ: http://www.gyongyos-matra.hu/hu/ajanlatok/furedi-betyar-bazar.html

A részvétel a kiállítóknak és a vendégeknek is ingyenes!