Főoldal Életmód Vásárlás Karácsonyi ajándékkalauz – 2. rész

Karácsonyi ajándékkalauz – 2. rész

Nyakunkon a karácsony, az év legcsodálatosabb időszaka. Így pár héttel az ünnep előtt mindenki lázasan sürög-forog, a karácsonyi menüt tervezgeti, kitakarítja az otthonát és beszerzi a karácsonyi ajándékokat és a fenyőfát, hogy az év végére egy kicsit lelassítson és átadja magát a karácsony igazi lényegének.

Mi most az ajándékvásárlást próbáljuk egy kicsit megkönnyíteni azzal, hogy kiválogattuk a legjobb ajándékötleteket, ezúttal a férfiak számára.

Ha az ajándékozandó fél nagy kávérajongó, akkor érdemes meglepni a kávézási rutinjához illő tárggyal vagy eszközzel, legyen az egy szép bögre amit valami olyasmivel díszítünk, ami közel áll a szívéhez, vagy valamilyen kávékülönlegesség, de egy mindentudó automata kávéfőzővel is meglephetjük! (Sencor automata kávéfőző, 5).

Még mindig a konyhánál maradva, ha sok idejét tölti a konyhában és hobbija a főzés, akkor biztosan örülne egy hasznos konyhai eszköznek, mint például ez a konyhai mérleg, ami egy beépített bambusz deszkával is rendelkezik. (Sencor konyhai mérleg, 7)

Ha a kiszemelt fél a technológiai eszközök megszállottja, akkor érdemes ilyen témában keresgélni. Egy okostelevízió nem csak neki, de az egész családnak nagy ajándék lehet, amit egyébként érdemes közösen vásárolni, hiszen nagyobb értékű ajándékról van szó és így biztosak lehetünk benne, hogy a legjobbat választjuk. Jó ajándék lehet a Philips 55OLED934 Bowers & Wilkins OLED tévéje, amiről részletesebb teszt már olvasható a techaddikt.hu-n is! (Philips 55OLED934 Bowers & Wilkins, 3)

Érdemes olyan ajándékot is választani, ami a munkájához kötődik és nagy hasznát veszi egész évben. Például grafikusoknak vagy tervezőknek egy jó notebook elengedhetetlen a munkához. Az Acer ConceptD 9 Pro-t például kifejezetten nekik találták ki: 17 col képátló, 4K kijelző 100% Adobe RGB lefedettség, NVIDIA Quadro RTX 5000 grafikus kártya, Intel Core i9 processzor jelentik az eszköz lényegét, s a mellékelt Wacom EMR stylus ceruza páratlan és könnyed használatot biztosít. (Acer ConceptD 9 Pro, 1)

Született fotósoknak egy jó fényképezőgép a lehető legjobb meglepetés. Remek ár-érték kategóriát képvisel például a Canon EOS 4000D, amely nem csak belépőszintű DSLR fotózáshoz ajánlott. 18 magapixel CMOS, 9 pontos AF, FHD videófelvételek – mindez csak néhány a számtalan funkcióból, amelyet az eszköz nyújt. (Canon EOS 400 D, Camera Kft., 5)

Egy jó könyvvel sosem lehet mellélőni, csak mindig figyeljünk arra, hogy az ajándékozott fél érdeklődési körét tükrözze. A Jaffa kiadó kínálatában mindenki megtalálhatja a hozzá és szeretteihez legjobban illő olvasmányt. (Kosztolányi Dezső – Ha nem volnátok ti, Jaffa kiadó, 6)

Végezetül egy szépségápolási csomaggal is nagy sikert arathatunk, ha jól választjuk meg azt. A Nivea kínálatában idén számtalan praktikus karácsonyi ajándékcsomag közül válogathatunk, érdemes a kínálatukban körülnézni. (Nivea férfi ajándékcsomag, 8) A Lush ünnepi csomagjai pedig egytől-egyig különleges és színes darabok, ráadásul a férfiaknak is jó pár ajándékötletet találhatunk. (Lush Splash ajándékcsomag, 2)