Főoldal Életmód Vásárlás Karácsonyi ajándékötletek igazi kávérajongóknak

Karácsonyi ajándékötletek igazi kávérajongóknak

Tedd még emlékezetesebbé az ünnepeket: lepd meg szeretteit a legelegánsabb és legkényeztetőbb Nespresso ajándékokkal!

Nespresso kávégépek

Modern technológiájának, letisztult dizájnjának és a prémium minőségű Grand Cru kávéőrlemények széles választékának köszönhetően egy Nespresso kávégép valóban a legjobb ajándék lehet. Olyan ajándék, amely még évekkel az első meglepetés után is örömöt okoz szeretteinek – nap mint nap. Különböző életstílushoz más-más készülék illik.

LATTISSIMA PRO a tökéletességre törekvőknek

A Lattissima Pro kávégép egyesíti a magas minőségű professzionalitást a könnyen kezelhető érintő kijelzővel. Egyetlen mozdulattal elkészítheti otthonában egyedülálló Cappuccino vagy Latte Macchiato tejes receptjét. A karcsú és szabályos design-nal és a finoman csiszolt alumínium borítással egy csepp eleganciát varázsol otthonába. Kifinomult ízlésű, modern berendezésű konyhákba ajánljuk, de jól mutat indusztriális környezetben is.

INISSIA, könnyed stílus az örökké fiataloknak

A Nespresso Inissia készülék letisztult és divatos külsejével, barátságos színeivel nap mint nap különleges élménnyé teszi a kávézást. Játékos színpalettájával egyszerre vidám, funkcionális és mégis egyszerű készülék, mely nem csak egy fiatalos konyhában mutat jól, de a nappalit, vagy egy vendégszobát is feldob. A gép megfelel az „A” energiatakarékossági osztályozásnak, ugyanis 9 perc után automatikusan kikapcsol. Mindössze 2,4 kilogrammos súlyával az Inissia a Nespresso készülékkínálat legkönnyebb tagja. A kávégép keskeny talpa miatt a legkisebb helyen is elfér, de a nagyméretű kapszulatartó, mely akár 11 kapszulát is tud tárolni, illetve a 0,7 literes víztartály bizonyítja, hogy a kis méret nem jelent kompromisszumot. Az Inissia fekete, fehér, rubintvörös, vanília, nyári nap és égkék árnyalatokban kapható, továbbá két olyan limitált kiadású színben, mint a lime sárga és az áfonyakék.

nespresso_inissia

LATTISSIMA+: tej alapú kávé receptek egy érintésre

A fejlett technológiának és az egy érintés funkciónak köszönhetően a Lattissima kávégépek egyszerű és intuitív rendszert nyújtanak. Egyetlen gombnyomással készíthető el a kedvenc tej alapú kávé recept. A „Lattissima” olasz szóalkotás: a „latte” jelentése „tej”, az „issima” végződés pedig a „legjobb” minőségre utal. Az egygombos cappuccino-rendszer a gőz, a tej és a levegő ideális arányú adagolásával készíti el a tökéletes állagú tejhabot.  A még nagyobb kényelem érdekében egyetlen gombnyomással bekapcsolható az automatikus öblítés is, amely egyszerűen és gyorsan megtisztítja a tejhabkészítés során használt csöveket, így nem marad tej a rendszerben. A 0,5 literes tejtartály kiemelhető, és akár hűtőszekrényben is tárolható. Ennek az ideális megoldásnak köszönhetően még a következő nap is friss marad a tej. Az állandó jégezüst, ébenfekete, szenvedélyes vörös szín mellett a karácsonyi szezonban két limitált kiadású modell is elérhető, a csokoládébarna és a gyöngyházfehér. A jégezüst, és az ébenfekete készülék kiválóan illik modern környezetbe, a szenvedélyes vörös a retro hangulatú helyiségekhez, a csokoládébarna és a gyöngyházfehér pedig a tradicionális, vagy a provence-i stílusú élettérbe.

nespresso_kave_1

A legigényesebb kávérajongók számára még emlékezetesebbé teheti az ünnepeket a Nespresso kiegészítőivel. A Pixie Espresso csészék kifinomult formatervezése még a hétköznapokat is igazi ünneppé varázsolja. Igazán különleges ajándék lehet a Glass Espresso vagy Cappuccino csészeszett azok számára, akik szeretnek a kávé látványában gyönyörködni. Az ínycsiklandozó kávét egy hihetetlenül praktikus, ugyanakkor gyönyörű és elegáns termoszban magunkkal is vihetjük. Erre szolgál a rozsdamentes acélból készült Travel Mug.
k

nespresso_kave_2

Előző cikkRekord összeg gyűlt össze a Design Terminál Jótékonysági design aukcióján
Következő cikkDél-Afrikáig jutott vándorútján egy jeladós fehér gólya