Főoldal Szabadidő Programok, események Rekord összeg gyűlt össze a Design Terminál Jótékonysági design aukcióján

Rekord összeg gyűlt össze a Design Terminál Jótékonysági design aukcióján

Közel 70 design tárgyat árvereztek el szerda este a Design Terminál negyedik alkalommal megrendezett Jótékonysági design aukcióján. A több mint 1 000 000 forintos bevétel az Ökumenikus Segélyszervezet adventi pénzadomány gyűjtését támogatja.

design_terminal_aukcio_2

A Design Terminál karácsonyi rendezvénysorozatának, az Ajándék Terminálnak kiemelt eseménye volt idén is a Jótékonysági design aukció, ahol összesen 63 tervező ajánlott fel egyedi designtárgyat árverésre. Kalapács alá került többek között egy EOSINE bőr nyakék, a FOLQA Collection darabjaira, a Rienne Fashion Jewlery fülbevalója, a Plié by Ateliér egy bútordarabja, de egy LINDA SIETO táska is. Valamennyi tárgy kikiáltási ára 3000 forint volt.

design_terminal_aukcio_1

Dr. Navracsics Tibor, az Európai Unió kulturális, oktatási ifjúságpolitikai és sportügyi biztosa fővédnökségével és Winkler Nóra vezetésével lezajlott árverésen összesen több mint 1 000 000 forint gyűlt össze, mellyel a szervező Design Terminál és a tervezők az Ökumenikus Segélyszervezet országos adventi kampányát és pénzadománygyűjtését támogatták.