Főoldal Bulvár Itthon Kelemen Henrietta különleges belépője a Nemzeti Vágtán

Kelemen Henrietta különleges belépője a Nemzeti Vágtán

A Miss Universe Hungary 2014-es győztese Kelemen Henrietta bemutatkozott Magyarországnak, amikor a Nemzeti Vágtán öt fekete csődör vezette hófehér hintón vitték körbe a Hősök terén felépített versenypályán.

A királynő nagy pillanatát több százezer néző a televízióban is láthatta, hiszen az MTV élőben közvetítette a Nemzeti Vágtát.

kelemen_henrietta_nemzeti_vagta_1

“Hétfőn este került a fejemre a korona, azóta mintha egy mesébe csöppentem volna. Timivel folyamatosan különböző társasági  eseményeken, rendezvényeken veszek részt, miközben rengeteg interjút adok “  – mesélte Henrietta a tiszteletkör után. – ” Pár nap után elmondhatom, hogy pörgős,  fárasztó, de nagyon jó dolog királynőnek lenni. Nagyon megható volt, ahogy az emberek megtapsoltak, amikor a hintóval elhaladtunk előttük.  Soha nem gondoltam volna, hogy átélhetem egyszer ezt a pillanatot. “

Vajna Timea, a Miss Universe Hungary tulajdonosa és szervezője egy másik fogaton követte szépségkirálynőjét, hogy telefonjával megörökíthesse Henrietta eddigi legfontosabb közszereplését.

kelemen_henrietta_nemzeti_vagta_3

“Az idei győztessel nagyon könnyű és vidám a közös munka. Fegyelmezett, időben megérkezik mindenhova és nagyon kreatív módon áll a kihívásokhoz” – mondta  Vajna Timi.

Természetesen felpezsdült az élet a Nemzeti Vágta VIP részlegében is, amikor a nagyérdemű közvetlen közelről megpillantotta a legszebb magyar lányt.  Heni  koronájával a fején sétálgatott és ismerkedett a közönséggel, akik szinte kivétel nélkül közös fotókon pózoltak a szépséggel. A közönség soraiból még Nagy László válogatott kézilabdázónk kislánya is lefotóztatta magát a szépségkirálynővel.

“Henrietta különösen szép lány. Amikor a kislányom meglátta,  azonnal azt kérte, hogy készítsek róluk közös képet “ – mesélte nevetve a kézilabdázó.

kelemen_henrietta_nemzeti_vagta_2

Henrietta még elődjével, Kárpáti Rebekával, a Miss Universe Hungary 2013-as győztesével is összefutott a nagy lovas eseményen. Rebeka támogatásáról biztosította Henit, megbeszélték,  a napokban sokat fognak találkozni, hogy Heni minél több hasznos tanácsot kapjon tőle és  minél hamarabb el  tudja kezdeni a felkészülést a nemzetközi világversenyre.