Site icon Napimagazin

Későbbi időpontot kapott az Irigy Hónaljmirigy szülinapi nagykoncertje

Az Irigy Hónaljmirigy 30 éves születésnapi koncertjét szervező Sportfive Hungary Kft. az együttes tagjaival egyetértésben úgy döntött, hogy a járványhelyzetre való tekintettel a június 5-ére meghirdetett esemény dátumát 2022. június 11-re módosítja. A már megváltott jegyek a jövő évi bulira automatikusan érvényesek.

Június 5-én gigantikus, több tízezer fős házibulival ünnepelték volna együttesük 30. születésnapját az Irigy Hónaljmirigy tagjai. A pandémia azonban ezt az eseményt sem kímélte, így a koncertet szervező Sportfive Hungary Kft., valamint az együttes tagjai közösen úgy döntöttek, hogy egy évvel eltolják a hazai könnyűzenei életben mérföldkőnek számító eseményt. A paródiazenekar lesz ugyanis az első olyan hazai banda, amelyik a Groupama Arénában koncertezhet – a tervezett, idén nyári dátum helyett azonban 2022. június 11-én, szombaton.

„Számunka az a legfontosabb, hogy mind a közönség, mind a zenekar tagjai biztonságos körülmények között ünnepelhessék meg ezt a kerek évfordulót. A világot uraló, jelenlegi helyzetben az tűnt a legfelelősebb döntésnek, ha fájó szívvel ugyan, de egy évvel elhalasztjuk a koncertet. A járvány mostani szakaszában sajnos megjósolhatatlan, hogy júniusban milyen feltételek mellett, vagy egyáltalán lehetne-e koncertet tartani, ezért úgy gondoltuk, hogy a legjobb, ha jövőre szervezzük meg ezt a fergetegesnek ígérkező bulit” – indokolta a döntést Igaz András, a Sportfive Hungary Kft. ügyvezetője.

Az IHM tagjai több mint egy éve készülnek a különleges eseményre, így természetesen csalódottak, hogy a pandémia a régóta tervezett koncertet sem kímélte. „Nemcsak nekünk, minden zenésztársunknak és előadóművésznek nagyon nehéz volt az elmúlt időszak. Tavaly ilyenkor senki sem hitte volna, hogy még 2021 nyarán sem játszhatunk a közönségünknek felhőtlenül. Azt szeretnénk, ha ezen a gigaszülinapon mindenki önfeledten érezné magát, ami a jelen körülmények között lehetetlennek tűnik” – fejtette ki szomorúan a zenekar egyik oszlopos tagja, Sipos Péter.

A születésnapi gigakoncert így 2022. június 11-én „robbantja majd fel” a Groupama Arénát – ahol már most garantálható, hogy közel teltház fogadja a zenekart –, a fiúk mellett számos meglepetés- és sztárvendég áll majd színpadra. A srácokat ismerve pedig az is biztosan kijelenthető, a rajongók a következő egy évben sem maradnak extra, mirigyes tartalmak nélkül.

TIPP: a 2021. június 5-re megváltott jegyek 2022. június 11-re automatikusan érvényesek. Jegyek és további információk: https://tickets.funcode.hu/events/30040

Exit mobile version