Főoldal Szabadidő Koncertek Későbbi időpontot kapott az Irigy Hónaljmirigy szülinapi nagykoncertje

Későbbi időpontot kapott az Irigy Hónaljmirigy szülinapi nagykoncertje

Az Irigy Hónaljmirigy 30 éves születésnapi koncertjét szervező Sportfive Hungary Kft. az együttes tagjaival egyetértésben úgy döntött, hogy a járványhelyzetre való tekintettel a június 5-ére meghirdetett esemény dátumát 2022. június 11-re módosítja. A már megváltott jegyek a jövő évi bulira automatikusan érvényesek.

Június 5-én gigantikus, több tízezer fős házibulival ünnepelték volna együttesük 30. születésnapját az Irigy Hónaljmirigy tagjai. A pandémia azonban ezt az eseményt sem kímélte, így a koncertet szervező Sportfive Hungary Kft., valamint az együttes tagjai közösen úgy döntöttek, hogy egy évvel eltolják a hazai könnyűzenei életben mérföldkőnek számító eseményt. A paródiazenekar lesz ugyanis az első olyan hazai banda, amelyik a Groupama Arénában koncertezhet – a tervezett, idén nyári dátum helyett azonban 2022. június 11-én, szombaton.

„Számunka az a legfontosabb, hogy mind a közönség, mind a zenekar tagjai biztonságos körülmények között ünnepelhessék meg ezt a kerek évfordulót. A világot uraló, jelenlegi helyzetben az tűnt a legfelelősebb döntésnek, ha fájó szívvel ugyan, de egy évvel elhalasztjuk a koncertet. A járvány mostani szakaszában sajnos megjósolhatatlan, hogy júniusban milyen feltételek mellett, vagy egyáltalán lehetne-e koncertet tartani, ezért úgy gondoltuk, hogy a legjobb, ha jövőre szervezzük meg ezt a fergetegesnek ígérkező bulit” – indokolta a döntést Igaz András, a Sportfive Hungary Kft. ügyvezetője.

Az IHM tagjai több mint egy éve készülnek a különleges eseményre, így természetesen csalódottak, hogy a pandémia a régóta tervezett koncertet sem kímélte. „Nemcsak nekünk, minden zenésztársunknak és előadóművésznek nagyon nehéz volt az elmúlt időszak. Tavaly ilyenkor senki sem hitte volna, hogy még 2021 nyarán sem játszhatunk a közönségünknek felhőtlenül. Azt szeretnénk, ha ezen a gigaszülinapon mindenki önfeledten érezné magát, ami a jelen körülmények között lehetetlennek tűnik” – fejtette ki szomorúan a zenekar egyik oszlopos tagja, Sipos Péter.

A születésnapi gigakoncert így 2022. június 11-én „robbantja majd fel” a Groupama Arénát – ahol már most garantálható, hogy közel teltház fogadja a zenekart –, a fiúk mellett számos meglepetés- és sztárvendég áll majd színpadra. A srácokat ismerve pedig az is biztosan kijelenthető, a rajongók a következő egy évben sem maradnak extra, mirigyes tartalmak nélkül.

TIPP: a 2021. június 5-re megváltott jegyek 2022. június 11-re automatikusan érvényesek. Jegyek és további információk: https://tickets.funcode.hu/events/30040

Előző cikkHogyan lehet környezetbarátabb a mosás?
Következő cikkRekonstruálták, milyen lehetett Tutanhamon fáraó apjának arca