Főoldal Bulvár Itthon Vicces mikulássztorik az Irigy Hónaljmirigy tagjaitól

Vicces mikulássztorik az Irigy Hónaljmirigy tagjaitól

Szinte minden családnak vannak igazán kedves vagy éppen vicces és egyszerre nagyon ciki történetei a Mikulással kapcsolatban. Nem kivételek ez alól az Irigy Hónaljmirigy tagjai sem, akik idén december 5-én és 6-án a legkreatívabb rajongóikat látogatják meg – természetesen a piros kabátossal karöltve.

Sipos Tomitól nem áll távol a beöltözés, az Irigy Hónaljmirigy paródiaiműsoraiban láthattuk már világsztárként vagy éppen dögös, parókás szexmunkásként is szórakoztatni. De van egy jelmez, ami még rajta is kifogott. „A tesóm gyerekei még kisebbek voltak, és az igazi Mikulás épp nem ért rá, úgyhogy én vállaltam a feladatot. Nagyon komolyan felkészültem erre a projektre, béreltem profi cuccot, szakált, és abban csengettem be hozzájuk. A nagyobbik gyerek ajtót nyitott, majd annyit mondott: szia, Tomi! Megismert a cipőmről” – árulta el Tomi, hozzátéve, hogy szerencsére a kisebbik unokaöccse azért még így is elhitte, hogy egyenes Lappföldről érkezett hozzá látogató.

Varga Győző történetéhez néhány évtizedet vissza kell repülnünk az időben. „Azt hiszem, még nagycsoportos óvodás voltam, amikor hosszú hetekig készültem arra, hogy majd szavalok a Mikulásnak, amikor meglátogatja a csoportot. Több százszor elgyakoroltam, elmondtam az óvónéninek, otthon, a játékaimnak. Aztán eljött a nagy nap, megérkezett az öreg, nekem meg természetesen egy szó sem jött ki a torkomon” – mondta nevetve Győző, aki a zenekar tagjaival közösen egy különleges felhívást tett közzé a napokban közösségi oldalukon. A legszerencsésebb, és legkreatívabb levelet írókhoz a Mikulás az Irigy Hónaljmirigy tagjaival együtt érkezik meg, akik lehet, hogy néhány titkot is elárulnak majd a kiválasztott családoknak a június 5-én a Groupama Arénában tartandó, 30 éves születésnapi nagykoncertjükről.