Főoldal Életmód Vásárlás Két új ízesítésű macchiato-val erősít a Starbucks

Két új ízesítésű macchiato-val erősít a Starbucks

Két új, szuper ízesítésű macchiato-val köszöntheted a tavaszt a Starbucks kávézókban: megérkezett a Honey Blossom és a Vanilla Bean Macchiato. Az olaszul „foltos tej” névvel illetett kávé márciusban a hagyományos karamellás mellett vaníliás és mézes változatban is elérhető.

Macchiato Trio DriveThru_cc

A macchiatót legtöbben látványos, réteges elkészítéséről ismerik, amely egyben sikere titkát is jelenti. Készítésekor a felhabosított tejbe lassan merül el a kávé, amely lefelé haladva egy teljesen egyedi ízvilágot kap. A kávékülönlegesség teljesen személyre szabható, így a baristák mindig a vendég kérésének megfelelően ízesítik. A két új tavaszi italt is a Starbucks-vendégek speciális kérései inspirálták.

„Az összes kávé közül a macchiato és a latte macchiato az egyik legnépszerűbb italunk” – meséli a Starbucks kávémestere, Rauzer Zoltán. „Ennek magyarázatát a tej és a kávé tökéletes arányában találhatjuk. A macchiatóban a kávé íze dominál, a tej csak meglágyítja és kiemeli különleges karakterét.”

HoneyVanilla_cc

Az új Honey Blossom Macchiato a méz selymes édességét és a vanília lágy aromáját kombinálja virágos jegyekkel. A Vanilla Bean Macchiatóban az eszpresszó és a tej krémes kompozícióját édes vaníliaszirup koronázza meg.

Az új különlegességek mellett a klasszikus Caramel Macchiato továbbra is elmaradhatatlan részét képezi a Starbucks állandó kínálatának, amely jeges formában is elérhető a kávézókban.

 

TIPP: márciusban a Starbucks macchiato-útlevéllel kedveskedik vendégeinek. Március 8-tól minden macchiato után egy pecsét jár, és március 21-ig mindenki, aki összegyűjtött három pecsétet, ajándék macchiato italt választhat.

Előző cikkMárcius 15. – Ünnepi programok a Várkert Bazárban
Következő cikkMa újra nyitja kapuit a Mini Magyarország