Főoldal Szabadidő Programok, események Kicks R Good „Holiday Special”: Mikulás napi sneaker fesztivál a PeCsában

Kicks R Good „Holiday Special”: Mikulás napi sneaker fesztivál a PeCsában

A tavaszi nagy siker után, idén ismét megrendezésre került Magyarország legnagyobb sneaker fesztiválja, de ezúttal a Mikulás ajándékozta meg a cipők lelkes rajongóit azzal, hogy a PeCsában megrázta puttonyát telis-tele szórva azt különleges, egyedi és vadonatúj sneakerekkel.

krg_holiday_special_5

Kicks R Good „Holiday Special” névre hallgató eseményen  a megszokott vásárlási lehetőség mellett számtalan program várta az érdeklődőket: volt cipőszínező fal, Sneaker Custom Workshop, „Kerüld a kamut” stand, ahol tanácsokat kaptak a vásárlók, hogyan ismerhetik fel a hamis cipőket, live painting, tombola, KRG tárlat, koktélbár vagy épp DJ szettek. A vásár mellett, egy különleges esemény is színesítette a napot, ugyanis a BP Shop a harmadik születésnapi buliját is a rendezvény keretein belül tartotta.

krg_holiday_special_10  krg_holiday_special_15

Ezúttal is a legnagyobb számban a Nike sneaerek voltak jelen a KRG-n, melyek számtalan színben és típusban képviseltették magukat a látogatók legnagyobb örömére.

krg_holiday_special_12 krg_holiday_special_9 krg_holiday_special_17

Ezen felül, mivel a sneaker kultúra elválaszthatatlan része a sport, ezen belül is a kosárlabda gyakorolta a legnagyobb hatást a népszerű sneaker modellekre, ennek tiszteletére a világhírű Lords of Gravity formáció tartott akrobatikus zsákoló bemutatót a nagyérdeműnek.

A hangulatot már napközben különböző dj szettek alapozzák meg, az esti buliban pedig olyan elismert magyar lemezlovasok pörgették a korongokat, mint Andro, Mindscape, DJ Nara, valamint az IRIE DJ SET tagjai; Jumo Daddy, DJ Elo és MC Colombo.

krg_holiday_special

Az este sztárvendége a világhírű DJ Fresh volt , a Bad Company d’n’b formáció alapító tagja és MC Messy. Fresh olyan előadókkal dolgozott már együtt, mint Rita Ora vagy Ellie Goulding.

Még több fotó: Napimagazin Facebook oldal

A cikkhez tartozó fényképeket Canon EOS 5D Mark II fényképezővel készítettük.
Együttműködő partnereink: Acer Hungary, Sony, MSIKingston TechnologyCanon, Camera Kft.
Utómunka hardver: Acer, MSI