Főoldal Életmód Gasztronómia Klasszikus cukorkák ízei ihlették a Nespresso ünnepi limitált kávéit

Klasszikus cukorkák ízei ihlették a Nespresso ünnepi limitált kávéit

Színpompás csomagolás és ismerős gyerekkori ízek – talán így lehetne a legjobban jellemezni a Nespresso idei ünnepi kávéit.

A kávérajongók legnagyobb örömére a Nespresso Limited Edition ünnepi kollekciója vidámsággal és színekkel élénkíti a karácsonyi készülődést: a legújabb kávék ízét és különleges dizájnú csomagolását a klasszikus cukorkák és édességek világa ihlette. A szinte már feledésbe merült, régi kedvenc ízek – narancsos-csokoládés, kókuszos-vaníliás, fűszeres-medvecukros, – mindannyiunkban a gyerekkor felhőtlen, vidám emlékeit idézik meg.

Nespresso Limited Edition Variations Confetto 

A Nespresso most három Variations kávét kínál, és mindegyik alapja a Nespresso Livanto, amely dél- és közép-amerikai Arabica kávék keverékéből készül. Ez egy rendkívül kiegyensúlyozott kávé, amelynek pörkölt, karamellás ízjegyei harmonikusan érvényesülnek az új kávéőrleményekben. Mindhárom limitált kapszula 6-os intenzitással bír a Nespresso 12 fokú intenzitási skáláján, és a legjobb ízjegyek espressoként (40 ml) elkészítve bontakoznak ki.

Variations Confetto Snowball – fenséges espresso édeskés, kókuszos ízjegyekkel és egy leheletnyi vaníliával.

Variations Confetto Orangette – a kandírozott narancshéj és egy kis csokoládé igazán különlegessé varázsolja ezt az ízesített espressot.

Variations Confetto Licorice – izgalmas fűszerek és a medvecukor ízének egyedülálló kombinációja.

A Craig & Karl designer páros színesítette a Nespresso legújabb limited edition kiegészítőit 

A pompás ajándékkollekció megalkotásához a Nespresso az ismert tervezőpárost, a Craig&Karlt hívta segítségül. Mindketten szeretik az egyszerű formákat színpompás mintákkal és fanyar humorral párosítani. A duó jellegzetes színekkel és mintákkal díszítette a Nespresso Limited Edition őrleményeket és azokat a különleges kiegészítőket, amelyek bármely kávérajongó számára tökéletes ajándékot jelentenek.

„A Nespresso Variations ízeit a régi idők édességei ihlették, és ez rendkívül ösztönzően hatott ránk. Mindvégig ügyeltünk arra, hogy a dizájn nagyon is mai legyen, mégsem féltünk felhasználni a múltat idéző, klasszikus csíkos nyalóka motívumait, hiszen ez úgy ébreszt nosztalgikus érzéseket, hogy a vásárló közben modern, merész grafikában gyönyörködhet. Azt is imádtuk az egészben, hogy a csíkok olyan megjelenést kölcsönöznek ezeknek az apró, kúp alakú kapszuláknak, mintha maguk is cukorkák lennének,” – mesélte Craig és Karl.

Limited edition kiegészítők

A Nespresso az új kapszulák mellé egy Limited Edition kiegészítő kollekciót is megálmodott, melyben csupa különleges ajándék található, köztük több olyan darab is, amelyeket Craig és Karl egyedi dizájnja díszíti. Mindenkire gondoltak – az édesszájúakra ugyanúgy, mint a merész, grafikus dizájn kedvelőire vagy éppen a tejes kávéreceptek rajongóira.

Limited Edition Touch Espresso csésze

Két espresso csészéből álló készlet fekete porcelánból és puha tapintású szilikonból, színes Craig & Karl csíkozással, amit színes cukorkák ihlettek.

Limited Edition Touch Lungo csésze

Két lungo csészéből áll a Limited Edition Touch Lungo készlet, mely fekete porcelánból és puha tapintású szilikonból készült és színes Craig & Karl csíkozás díszíti, amit színes cukorkák ihlettek.

Limited Edition Aeroccino3 tejhabosító

Az Aerocccino3 tejhabosító limitált változatát Craig & Karl színpompás cukorkamintái díszítik, kellemes derűvel fűszerezve a kávézás hangulatát. Ideális ajándék a krémes cappuccino és a bársonyos latte rajongói számára. A kávérajongók számára alapvető konyhai eszköz, amellyel Ön is kiváló barista lehet, hiszen egyetlen gombnyomással pompás tejhab készíthető vele. Kizárólag a Nespresso Boutique-okban, valamint a www.nespresso.com oldalon kapható.

Limited Edition Touch Travel Mug

Matt fekete, kézre álló és stílusos termobögre. Az edényben 345 ml is elfér, és bármerre is jár, a TOUCH Travel Mug termobögrében mindig tökéletesen forró (vagy éppen hideg) marad kedvenc Nespresso kávéja.

Az ünnepek idején varázsoljon még élvezetesebbé minden csésze kávét a Nespresso Variations Confetto őrleményeivel, amelyeket november 2-tól vásárolhat meg 140 Ft-os áron a www.nespresso.com oldalon, a Nespresso Boutique-okban vagy telefonon keresztül. Az új Variations kávék már az újonnan megnyílt Mini Boutique-ban is elérhetőek a Mammut 2. bevásárlóközpont 1. emeletén.