Főoldal Életmód Vásárlás Kreatív ötlet karácsonyra a Lavazza útmutatásával: alkalmi táska készítése újrahasznosított kávécsomagolásból

Kreatív ötlet karácsonyra a Lavazza útmutatásával: alkalmi táska készítése újrahasznosított kávécsomagolásból

Mutatunk egy remek ötletet arra vonatkozóan, hogyan készítsünk valami igazán különlegeset, például egy tetszetős alkalmi borítéktáskát. Mindezt újrahasznosított Lavazza kávécsomagolásokból.

A nők körében messze atáska a legnépszerűbb kiegészítő. És ha a táska személyre szabható és egyedi, még nagyobb esélye van rá, hogy a rajongásuk tárgyává váljon.

A Lavazza most 25 kávécsomagolás segítségével biztosítja ennek lehetőségét. Szívesen meglepnénk valamelyik barátnőnket? Mit szólnánk ahhoz, ha saját kezűleg készíthetnénk el a neki szánt karácsonyi vagy születésnapi ajándékot? Mivel a cég kávécsomagolása igen erős és egyben fényes anyagból készült, kifejezetten alkalmas a megjelenést egyedi módon színesítő borítéktáska elkészítésére.

A táska elkészítésének nyolc lépését praktikus infografika ismerteti:

Az aranyszínű táskához Qualità Oro csomagolásokat, a színeshez pedig Crema e Gusto (Gusto Classico) és Qualità Rossa csomagolásokat használták, de mindenki az általa kedvelt színek szerint választhatja meg táskája anyagát.

A Qualità Rossa termékeknél a fehér fóliával borított külső csomagolást is felhasználta az ötletgazda, amely könnyebb, de a normál csomagolással együtt alkalmas a feladatra.

 

Az elkészült alkotásokat az infografika alsó részén lehet felfedezni: a Qualità Oro csomagolásokból készült aranyszínű, és a fent említett egyéb csomagolásokból alkotott színes borítéktáskát.