Főoldal Divat, szépség Smink Lancôme Grandiose szempillaspirál: ívelt megoldás a pilláknak

Lancôme Grandiose szempillaspirál: ívelt megoldás a pilláknak

Nem mindennapi terméket mutatott be nemrég a Lancôme: egy ívelt, high-tech sörtéjű kefével ellátott szempillaspirált, mely igazi különlegesség lehet mindannyiunk neszeszerében.

lancome_grandiose_1

Annak ellenére, hogy a szempillaspirál a legkedveltebb és legtöbbek által használt sminktermék, nehéz kihasználni a benne rejlő lehetőségeket. De miért? Mert szemünk ívelt és gömbölyű formájával többdimenziós részét képezi arcunknak, így számos nehezen elérhető területtel rendelkezik.

Korábban a hölgyeknek több kihívással is szembesülniük kellett:

-eltérő végeredmény a két szem sminkelésekor,
-az arc formája miatt nehéz elérni minden szempillát,
-a szemzugban szinte lehetetlen a szempillatőtől a végekig befedni a pillákat. Lancôme új szempillaspirálja mostantól megoldást nyújt ezekre a problémákra.

A Lancôme Grandiose egy új-generációs szempillaspirál, a high-tech sörtéjű kefe valamint az innovatív hajlított nyél kombinációjával. Mindez egy merész designba bújtatva, amely egy vadonatúj smink-korszakot tár elénk.

A Grandiose keféje tökéletesen illeszkedik a szemkontúrhoz, követi szemünk természetes formáját, így képes minden pillát a szempillatőtől egészen a végéig befedni. A rövid és hajlított spirál nyél tökéletes formájának köszönhetően egy egyszerű mozdulatokkal, könnyedén elérhetjük még a szemzugban lévő pillákat is. A Grandiose csomagolása érzéki vonalaival olyan akár egy értékes ékszer, amely a dizájn és szépség fúziójának megtestesítője. A füstszerű dekorelem egyszerre kelt misztikus és avant-garde hatást, amelyben az ikonikus Lancôme rózsa talizmánként jelenik meg.

lancome_grandiose_penelope

A Grandiose szempillaspirál arcaként, a Lancôme nagykövetét Penélope Cruz-t választották, aki sokoldalúsága és tehetsége mellett az érzéki nőiesség tökéletes megtestesítője is egyben!

A Lancôme Grandiose szempillaspirál 2014 augusztus 15-től már kapható az alábbi üzletekben:

LANCÔME Szépségsziget (WestEnd City Center I.emelet Millennium udvar 225. 1062 Bp. Váci út 1-3.) és a LANCÔME márkát forgalmazó parfümériák.
Ajánlott fogyasztói ára: 10 300 Ft