Főoldal Divat, szépség Új illatvariánssal csábít a Lancôme La vie est belle parfüm

Új illatvariánssal csábít a Lancôme La vie est belle parfüm

Megújul a Lancôme La vie est belle elnevezésű nagysikerű parfümje. Az elmúlt két évben a La vie est belle valóra váltotta a nők a legtitkosabb álmait.

lancome_la_vie_est_belle_julia_roberts_1

A La vie est belle egy tökéletes csábítás a boldogság elérésére, az álmok megvalósítására, az élet élvezetessé tételére, és amely most új illatvariánssal jelentkezik. A La vie est belle L’Absolu de Parfum felszínre hozza az illat legjavát: erőteljesebb, érzékibb, de épp olyan harmonikus, mint az eredeti illat. Fenséges összetevőkkel átszőve finom összhangot teremt a kecses írisz és a kivételes illatjegyek között.

Dominique Ropion és Anne Flipo, a La vie est belle illat megalkotói új kihívásra vállalkoztak: visszatérni az eredeti összetevők eszenciájához úgy, hogy még fenségesebbé tegyék azokat. A Lancôme ikonikus írisz eszenciáját olyan kivételes koncentrátummá alakították, amely napjainkban egyik legintenzívebb összetevő. A La vie est belle új illata elragadóan páratlan, esszenciája pedig még nagyszerűbb, gazdagabb és kifinomultabb, mint valaha.

lancome_la_vie_est_belle_1

A gourmand és írisz jegyek felerősödnek, így teljesednek ki igazán. A Haute-parfümkészítési hagyományokat követve az illatjegyek sokkal intenzívebbé és elragadóbbá válnak, miközben megőrzik a parfüm eredeti karakterét.

A híres gourmand akkordhoz finom praliné és színpompás gyümölcsök párosulnak, melyet a tonka bab mandulás jegyei és az új vanília akkordok tesznek teljessé. Ezek az illatjegyek emelik fenséges magasságokba a parfümöt, mely most még elegánsabb, intenzívebb és érzékibb, mint valaha.


Az illat az aldehidek ölelésében alakul át, melyek tündöklő ragyogásukkal fokozzák a fej illatjegyek intenzitását, miközben szebbé varázsolják a jázmin, a narancsvirág és a damaszkuszi rózsa esszenciáját. A pacsuli mély és megkapó jegyeinek felerősítése új textúrának nyit utat a balzsamos szuhar lágy és a cashmeran fás, vibráló összetevőivel.

lancome_la_vie_est_belle_2

Julia Robert jellegzetes mosolya a ragyogó nőiesség szimbóluma. Egy igazi csupa szív-lélek nő, aki megtestesíti a La vie est belle minden jellegzetességét és a nők minden csodás tulajdonságát szerte a világon.

2014. augusztusától már kapható az alábbi üzletekben:

LANCÔME Szépségsziget (WestEnd CityCenter I.emelet Millennium udvar 310. 1062 Bp. Váci út 1-3.) és a LANCÔME márkát forgalmazó parfümériák.

Ajánlott fogyasztói ár:
La vie est belle L’Absolu de Parfum 20 ml: 19 990 Ft
La vie est belle L’Absolu de Parfum 40 ml: 28 500 Ft