Főoldal Életmód Vásárlás Frissítő, tiszta és férfias illattal jelentkezik a ROUTE 66

Frissítő, tiszta és férfias illattal jelentkezik a ROUTE 66

Féktelen szabadság, hűvösség, férfiasság – ezt képviselik a ROUTE 66 illatok. A „Feel the Freedom” szlogen alatt a névadó márka illatkollekciója ezt az autentikus életstílust testesíti meg, és megidézi azokat az állomásokat, amelyeket viselője a legendás, 3945 km hosszú „minden utak anyja” útvonalon érint. A vonzó illatsorozat idén nyáron kiegészül a negyedik, férfias-aromás „Feel the Night” illatkreációval, amely összetéveszthetetlen hűvösséget és tiszta férfiasságot sugároz.

Egy hosszú, úton töltött nap után a semmi közepén a nap kezd lenyugodni a horizonton. Ahogy a forró aszfalt szaga fokozatosan elillan, leszáll a sötétség – kezdődik az éjszaka. Az új ROUTE 66 illat azt a rettenthetetlen hűvösséget képviseli, amellyel a ROUTE 66 férfi a vadonban töltött éjszakát választja a következő kalandjául.

A „Feel the Night” illat kontrasztos felütésben egyesíti a fűszeres borsot hűvös zöld jegyekkel, frissítő bergamottal és fanyar grapefruittal. Aromás levendula vezeti be az alkonyatot, virágos szíve nyugalmat hoz misztikus heliotróppal, elbűvölő rózsával és az ásványi sós jegyekkel. Az érzéki ámbra, a földes pacsuli, a puha szantálfa, az édeskés-meleg tonkabab és a gazdag moha markáns alapja erőteljes és hosszan tartó kontrasztot nyújt.

A ROUTE 66 „Feel the Night” illata 2023. július végétől már kapható a kiválasztott drogériákban és hipermarketekben, valamint a kapcsolódó online áruházakban a három alap illatváltozat, az „Easy Way of Life”, a „The Road to Paradise is Rough”, a „From Coast to Coast” és a „Born to be Wild” mellett.