Főoldal Életmód Vásárlás Tabac Wild Ride: új férfias illat kalandvágyóknak

Tabac Wild Ride: új férfias illat kalandvágyóknak

Új, energikus illattal jelentkezik a Tabac: A Wild Ride-dal 2022-ben először jelenik meg olyan illatkoncepció, amely a márkával ismerkedő fiataloknak szól, és a „fiatal, vad és szabad” életérzést sugározva, a Tabac Original alapértékeit tükrözve pontosan rátapint napjaink hangulatára.

Az illatélménytől kezdve a csomagolástervezésig teljesen újragondolták a férfiaknak szóló illatot. Az eredmény egy különleges illat, amely klasszikusan férfias és teljesen váratlan jegyek között teremt egyensúlyt, aluminiumflakonjával innovációt sugározva mind látványban, mind tapintásra.

Citrusos, fás, aromás illat vibráló erővel – ez a Tabac Wild Ride. Az illatnak már az alkotóelemei is sejtetik a benne rejlő robbanékony, ellenállhatatlan vonzerőt. Az alma édes, kesernyés lendülete, a kardamom élénk, fűszeres jegyei és a serkentő hatásáról ismert, értékes gerániumolaj építi fel az illat fejét. Szokatlan, kesernyésen friss Elemi SFE gyanta fűszeres dohánnyal és érzéki ámbrával dolgozik a vibráló szívben, míg a hosszan megmaradó, adrenalingazdag alapot balzsamos tömjén, fás vetiverolaj és misztikus pacsuli adja – így épül fel ez az energikus illat.