Főoldal Életmód Vásárlás Már kapható az Otto Kern Ultimate Black parfüm intenzívebb változata

Már kapható az Otto Kern Ultimate Black parfüm intenzívebb változata

Ismét azt a magabiztos önkifejezést testesíti meg az Otto Kern Ultimate Black Eau de Parfum, mint az Otto Kern Ultimate Black sikerillat tartós változata, amely a 2021-es illatújdonságok rangsorában a LEH női és férfi kategóriában az első helyet szerezte meg. Az intenzíven önkifejező, elegáns, mégis férfias keleties jegyeket felvonultató illat 2023 februárjától lesz kapható a boltokban.

Az Otto Kern Fragrances illatmárka 2008-as bevezetése óta sikeresen pozicionálja magát, és jelenleg a hatodik helyet foglalja el a német illatszerek piacán. Az Otto Kern Ultimate Black koncepciója a klasszikus Otto Kern Signature sikerére épül, amely évek óta tartja magát a legtöbbet forgalmazott illatok élén. Férfias, magabiztos, elegáns, laza – és ráadásul még tartós is, mert az Otto Kern Fragrances azt a célt tűzte ki magának, hogy az intenzív illatok életmódmárkájaként pozicionálja magát, a mai modern-pragmatikus férfi igényeit tükrözve illatkreációiban.

Az Otto Kern Ultimate Black meglepően izgalmas kompozíció, amely a fahéj és a rózsaszín bors vibrálóan friss és egzotikus illatfelütésével indít. A szívben a zsálya, a levendula és a szíriai palka áraszt klasszikus-markáns jegyet. Az alapjegyben az illat a meleg, érzéki árnyalatok és a száraz, markáns fák varázslatos szimfóniájával zárul, amely aláhúzza a férfi felülmúlhatatlan karakterét. Az Otto Kern Ultimate Black intenzív változataként az Eau de Parfum 18 százalékos illóolaj-koncentrációval kíséri viselőjét. Elegáns orientális jegyeivel az illat a teljes illatszerpiac egyik legsikeresebb illatcsaládjának része.