Főoldal Életmód Vásárlás Találd meg a tökéletes illatot anyák napjára

Találd meg a tökéletes illatot anyák napjára

Az anyukák hősnők – úgy zsonglőrködnek a mindennapokban a gyerekkel, a karrierrel és a házimunkával mintha soha semmi mást nem csináltak volna. A mamák is szabad szellemek – mindegyikük egyéniség. Ismét közeleg az anyák napja, és mi olyan illatokat válogattunk össze, amelyek minden egyedülálló Powermama karakterét kiemelik.

A stílusos és elegáns anyukáknak

Az s.Oliver Black Label Eau Légère illata egyedülálló összetételével mindenhol lelkesen tűnik fel, és minden anyukának egy kis luxust nyújt a gyermekével töltött mindennapokban. A kecses és élénk mandarin és rebarbara jegyek finom kompozíciója a stílusos megjelenésű hölgyeket állítja reflektorfénybe anélkül, hogy impozáns lenne. A gyöngyvirág, a jázmin és az ibolya virágos szívjegyet ad az illatnak. A pézsma, a szantálfa és a keleti borostyán érzékiséget kölcsönöz. Időtlen, nőies, extravagáns s. Oliver Black Label Eau Légère.

Azoknak az anyukáknak, akik szeretnek álmodni

Az álmok valami egyedit jelentenek. Hasonlóan a léggömbhöz, könnyeden gyönyörű tájakra repítenek minket. A nőies, játékos Betty Barclay Dream Away felébreszti minden anyuka vágyait, és hagyja, hogy elrepüljön az álmai felé. A Betty Barclay Dream Away a romantikus nők illata, akik saját kezükbe veszik vágyaikat. Légies illatjegyek simogatják a karaktert. A virágos kompozíciók a könnyedséget és a boldogságot hangsúlyozzák, amikor hagyod, hogy a szíved vágyai vezessenek- ez a Betty Barclay Dream Away.

Azoknak az anyukáknak, akiknek a világ a lábuk előtt hever

Az Ezeregyéjszaka varázslatának gondolata mindenkiben kiváltja a vándorlási vágyat. A Betty Barclay Oriental Bloom női illat varázslatos színeivel, mozaikokkal és keleti illatvilággal minden anyukát elrepít a gyerekszobából a varázslatos Marrakeshbe. A nyugalom kis oázisa a nyüzsgő világ közepén – erről gondoskodik a virágos illat, amely a virágesszenciák édességét és frissességét ötvözi a meleg, fűszeres aromák bőségével. A Betty Barclay Oriental Bloom az időtlen elegancia helyét jelképezi – egy hagyományos marokkói illat, amely egy másik világba való menekülés jelképe.

Kalandvágyó anyukáknak

Gondtalanság és jó közérzet – ez az, amit egy anyuka gyakran hiányol a mindennapokba. A 4711 Acqua Colonia White Peach & Coriander alkalmazása a jólét és a tiszta kényelem intenzív pillanatait biztosítja, amelyre minden újdonsült anyukának szüksége van. A bársonyosan lágy barack és a tiszta, zöld koriander illatkompozíciója érdekes csavart ad, és az illatok egyensúlyának köszönhetően tiszta balzsam a stresszes lelkek számára. Az egyensúly és a vitalitás harmóniája – ez a 4711 Acqua Colonia White Peach & Coriander.

Mindannyiunkban ott van a kalandvágy, és a vágy, hogy más, izgalmas világokat fedezzünk fel. A 4711 Acqua Colonia Intense Refreshing Lagoons of Laos illat a maga titokzatos illatkompozíciójával minden kalandvágyó anyukát elrepít a vágyakozás és az egyediség helyére. A páratlan, ragyogó illatok selymes ódája felébreszti a kalandvágyat egy utazásra a Mekong partjára. A vízi trópusi jegyek a természetesség és az eredetiség világát idézik, a tisztaság, a hűség és a kreativitás érzéki képét adva viselőjének. Az idegen földek misztikus és titokzatos természetével összhangban lévő alkotás az Acqua Colonia Intense Refreshing Lagoons of Laos.