Főoldal Életmód Vásárlás Nagy karácsonyi ajándékkalauz

Nagy karácsonyi ajándékkalauz

Nyakunkon a karácsony, az év legcsodálatosabb időszaka. Így pár héttel az ünnep előtt mindenki lázasan sürög-forog, a karácsonyi menüt tervezgeti, kitakarítja az otthonát és beszerzi a karácsonyi ajándékokat és a fenyőfát, hogy az év végére egy kicsit lelassítson és átadja magát a karácsony igazi lényegének.

Mi most az ajándékvásárlást próbáljuk egy kicsit megkönnyíteni azzal, hogy kiválogattuk a legjobb ajándékötleteket az egész család számára!

Kütyük

Xplora X5 Play eSIM okosóra gyerekeknek

Elsősorban a 10 év környékén járó gyerekeknek készült az Xplora X5 Play eSIM okosóra. Egy olyan eszköz, amely amellett, hogy rendkívül hasznos GPS-figyelőeszközként funkcionál a szülők számára, mozgásra és aktivitásra is sarkallja a gyereket. Részletes teszt olvasható róla a TechAddikt oldalán.

Dyson V15 Detect Absolute vezeték nélküli porszívó

A legújabb Dyson vezeték nélküli porszívó különlegessége, hogy a benne található piezo szenzor folyamatosan monitorozza és osztályozza a porszemcséket méret szerint – és szükség esetén automatikusan növeli a szívóerőt. Az LCD képernyőn valós idejű információt kapunk a felszívott tartalomról.

Foreo Bear arcfeszesítő készülék

A Foreo legújabb készüléke, amely úgy feszesíti az arcbőrt, mint egy igényes testedzés. Ez a FOREO Bear Fuchsia tonizáló arckészülék, amely a mikroáramos technológia 5 intenzitását és a T-Sonic pulzációt használja a feszesebb hatásért, tonizálásért és az arckontúrok kiemeléséért.Segít csökkenteni a ráncokat és egyben ápolja is az arcbőrt az állon, orcákon, nyakon és a homlokon. Részletes teszt olvasható róla a SzépségNaplón!

Dyson Purifier Hot+Cool hűsítő, fűtő és légtisztító ventilátor

Automatikusan érzékeli, és magába zárja a szennyeződéseket. Tisztítja és felfrissíti az egész szobát. A Dyson légtisztítói ötvözik az intelligens érzékelést a fejlett HEPA H13 szűrési rendszerrel, amely megköti a gázok2 és az akár 0,1 mikron nagyságú részecskék 99,95%-át.

Beépített szenzorai folyamatosan vizsgálják a levegőt a környezetében, miközben egyedi algoritmusai minden másodpercben elemzik a rögzített adatokat. Molekuláris szinten azonosítja a szennyeződéseket, ezáltal valós időben jelzi ki az értékeket az LCD kijelzőn. Emellett hűtő- és fűtő funkcióval is rendelkezik.

Szépségápolás

Betty Barclay Dream Away illatcsomag

A legújabb Betty Barclay Dream Away névre hallgató virágos-púderes kompozícióját a gyümölcsös mandarin, az izgalmas artemízia és a friss alma selymes-púderes árnyalatai nyitják meg. Jázmin, őszibarack és ibolya különösen nőies és nagyon légies elegye árasztja el a szívet. Érzéki kompozíció fehér pézsmával, édes vaníliával és vibráló pacsulival.

Nivea karácsonyi ajándékcsomagok

Egy kis kedvesség, amivel kimutatjuk törődésünket, egy kis figyelmesség, amivel éreztetjük szeretteinkkel, hogy fontosak nekünk – nem kell ennél több. Idén is számtalan Nivea csomag közül válogathatunk a boltok polcain, melyek egytől-egyig tele vannak praktikus és ápoló termékekkel, melyeknek biztosan örül majd az ajándékozott fél!

Lush karácsonyi újdonságok

Ha már a karácsonyi újdonságoknál tartunk, akkor nem maradhatnak ki a felsorolásból a Lush ünnepi termékei sem, melyek egy kis karácsonyi hangulatot visznek a napi szépségápolási rutinokba és nem mellesleg nagyon látványosak is! A termékekről részletesebben a SzépségNapló-n olvashattok!

Avon illatújdonságok

Ha karácsonyi ajándékot keresünk, mindig érdemes ellátogatni az Avon oldalára is, hiszen rengeteg ünnepi ajándékcsomag közül válogathatunk. Külön érdemes kiemelni a jelenlegi illatújdonságaikat is, melyekből egyik kedvencünk a Monet ihlette Artistique parfümújdonságok!

Egy kis olvasnivaló

Könyvet adni és kapni karácsonyra az egyik legjobb dolog, szinte biztosak lehetünk benne, hogy örömet szerzünk vele az ajándékozott félnek, legyen az egy érdekfeszítően jó krimi, egy isteni finom receptekkel tarkított szakácskönyv vagy épp egy tanulságos és szórakoztató mesekönyv. Több könyvajánlóval is készültünk a hetek folyamán, többek között az Animus Centrál Kiadó és a Jaffa Kiadó újdonságait is megnéztük, melyek közül kiemelünk pár érdekességet:

J. K. Rowling: A karácsonyi malac

Ha a karácsonyi könyvekről van szó, akkor legújabb könyve mellett, mely A karácsonyi malac nevet viseli, ami egy szívet melengető, izgalmas történet arról, mit jelentenek a gyerekeknek a játékok. J.K. Rowling legújabb könyvének, amelyhez a méltán népszerű Jim Field készített kedves illusztrációkat, vitathatatlanul ott a helye a klasszikus családi kedvencek között.

Tim Higgins: Tesla – Elon Musk és az évszázad fogadása

Hogyan nyerte meg a fogadást, azaz építette fel a világ legnagyszerűbb autóját Elon Musk és a Tesla? Bennfentes sztori a Wall Street Journal díjnyertes újságírójának tollából.

Elon Musk a Szilícium-völgy egyik legellentmondásosabb titánja: egyesek szerint startup-zseni és látnok, mások szerint kiszámíthatatlan ügyeskedő. Twitter bejegyzései nyomán dollármilliárdok röpködnek a tőzsdén, viselt dolgain bulvárlapok csámcsognak. Számos meredek ötlettel állt már elő az elme letöltésétől kezdve az űrutazásig, mégis, a legvakmerőbb és legpimaszabb agyszüleménye egyben a leghétköznapibb is.

Jakupcsek Gabriella – Alul semmi?

A Covid valamennyiünk életét kibillentette a megszokott kerékvágásból. De vajon hogyan tekintünk ezekre a változásokra, veszélyként vagy esélyként? Ezt a kérdést járja körül új könyvében a népszerű televíziós műsorvezető, aki a karanténidőszak alatt is végig dolgozott, közérzeti talk show-ja adásaiban folyamatosan tudósítva mindarról, ami a járvány és a lezárások nehézségei kapcsán a legjobban érdekelt minket, nézőket.

Bartha Ákos – Véres Város

Bartha Ákos hatalmas forrásanyagra támaszkodva és az összefüggéseket megvilágító erővel feltárva mutatja be a budapesti fegyveres ellenállás fordulatokban és pálfordulásokban igencsak gazdag történeteit. Könyvéből kiderül, hogy a második világháború alatt a magyar fővárosban működő német- és náciellenes erők zavarba ejtően sokféle ideológiai háttérrel és motivációval rendelkeztek: voltak köztük konzervatívok, legitimisták, kommunisták, liberális demokraták, cionisták, sőt radikális jobboldaliak is.