Főoldal Életmód Vásárlás Otto Kern Ultimate Black: az ambíciózus férfi illata

Otto Kern Ultimate Black: az ambíciózus férfi illata

Egy igazán izgalmas illattal jelentkezett az Otto Kern: az Ultimate Black különleges illat, mely magabiztos megjelenést nyújt elegáns, ugyanakkor férfias, orientális illatával viselőjének.

Az alkonyi fénybe burkolózó irodában egy nagyváros körvonalai rajzolódnak ki az elegáns megjelenésű férfi mögött: Az Otto Kern ambiciózus, törekvő és céltudatos viselője nem zárkózik el az összehasonlítástól a siker felé vezető úton. Legyen szó üzleti ebédről, fontos megbeszélésről az irodában vagy egy laza munka utáni italról a kedvenc bárjában a kollégákkal – tökéletes jelenléte mindig érezhető. Mindenki másnál jobban testesíti meg az összetéveszthetetlen férfiassággal párosuló modern eleganciát. Ez a lüktető aurájú férfi mindig eléri a célját, és csak a legjobbal elégszik meg.

Az Otto Kern Ultimate Black meglepően izgalmas kompozíció, amely a fahéj és a rózsaszín bors vibrálóan friss és egzotikus illatfelütésével indít. A szívben zsálya, levendula és cypriol áraszt klasszikus-markáns jegyet. Az alapjegyben az illat a meleg, érzéki árnyalatok és a száraz, markáns fák varázslatos szimfóniájával zárul, amely aláhúzza a férfi felülmúlhatatlan karakterét.

TIPP: Az Otto Kern Ultimate Black termékek 2021 október közepétől kaphatók a Müller áruházakban

Előző cikkJövő héten veszi kezdetét a Szemrevaló Filmfesztivál
Következő cikkIzgalmas őszi olvasmányok kikapcsolódáshoz