Főoldal Életmód Vásárlás Október közepétől elérhető a legújabb Otto Kern illat

Október közepétől elérhető a legújabb Otto Kern illat

Egy igazán férfias, dinamikus és friss illattal köszönti az őszt az Otto Kern. Az október közepétől elérhető Casual Blue-t olyan férfiaknak alkották, akik minden napot életörömmel, spontaneitással és a legteljesebb lazasággal élnek meg, miközben férfiasságot, vonzerőt és magával ragadó energiát sugároznak.

Azoknak a férfiaknak, akik nemcsak munkájukat, hanem szabadidejüket is megbecsülik – és a laza megjelenést. A Casual Blue tökéletesen illik a szabadságszerető férfiakhoz, akik kedvelik az aromás és friss illatokat, esténként kiváló társaságban, fesztelenül élvezik a városi életet, és mindig értik az idők szavát.

Az Otto Kern Casual Blue rózsabors és grapefruit gyümölcsös-friss kombinációjával indít. A szívben egyesül a levendula aromás lazasága és az ambroxán energikus férfiassága. A cédrusfa és a bódító tonkabab az alapnak egészen rendkívüli jelleget kölcsönöz, amely izgalmas üzenetet hordoz: friss, aromás, férfias!

FejillatSzívillatAlapillat
rózsabors, grapefruitlevendula, ambroxáncédrusfa, tonkabab 

Az üveg és a színösszeállítás is az Otto Kern Casual Blue vizuális megtestesítője. Az üveg letisztult, mégis markáns vonalai kihangsúlyozzák a friss és férfias illat kifejezőerejét. A doboz hűvös, időtlen középkék árnyalattal ragyog, utolsó simításként a laza külsőn. Az Otto Kern-embléma dizájnelemként díszíti a nemes vonalú üveget és a dobozt. Friss és energiát sugárzó megjelenés, amely optimálisan tükrözi az illatos tartalmat.