Főoldal Szabadidő Utazás Las Vegasba indít járatokat a KLM

Las Vegasba indít járatokat a KLM

A KLM Holland Királyi Légitársaság globális hálózata hamarosan Nevada állam legnépesebb városával, Las Vegasszal bővül. 2019 nyarától heti 3 alkalommal indul majd közvetlen járat Amszterdamból az Egyesült Államok legnagyobb szórakoztatási központjába. Az utat a 294 utast befogadó, B787-9-es (Dreamliner) gépek fogják teljesíteni.

„Büszkén jelenthetjük, hogy a KLM mostantól még több repülési lehetőséget nyújt majd Amerikába. Las Vegas a KLM 18. közvetlen, Észak-atlanti célállomása” – mondta Pieter Elbers, KLM Elnök & CEO

Az új járat 2019. június 6-tól minden pénteken és vasárnap indul majd az Amszterdam-Schiphol repülőtérről közvetlenül Las Vegasba. A Boeing 787-9-es repülőjáratokon az utasok 30 ülés közül választhatnak a World Business osztályon, míg 45 ülés várja őket az Economy Comfort osztályon és 219 az Economy osztályon.

A járatok indulási és érkezési ideje a következő:

KL0635 járat: 12:30-kor Amszterdam-Schiphol repülőtérről indul és helyi idő szerint 14:15-kor érkezik Las Vegasba a McCarran International repülőtérre.
KL0636 járat: Helyi idő szerint 16:05-kor indul Las Vegasból és a következő nap 11:05-kor érkezik az Amszterdamba-Schiphol repülőtérre.
Las Vegas, mint úticél

Las Vegas az Egyesült Államok délnyugati partján fekvő Nevada állam legforgalmasabb városa, amely évente többmillió látogatót fogad. A sivatag közepén elhelyezkedő metropoliszt az Egyesült Államok szórakoztatási és szerencsejáték központjaként tartják számon. Végtelen mennyiségű luxus hotel és kaszinó ékesíti a hollywoodi filmek forgatási helyszínének is otthont adó Las Vegast. A szórakoztatásról híres városban azonban a természetkedvelő és túrázni szerető célközönség sem marad izgalom nélkül. A világhírű kaszinókon felül számos gyönyörű nemzeti park is ékesíti Las Vegast.

Résidőkorlátozások a Schipol repülőtéren

Annak érdekében, hogy Las Vegast új célállomás lehessen, számos változtatást kellett végrehajtani a KLM hálózatában. Részben a Schipol repülőtér résidőkorlátozásai (le- és felszállási jog) miatt, a KLM kénytelen volt a vártnál hamarabb felülvizsgálni a célállomási portfólióját. Így 2019 március 29-től a KLM megszünteti az összes Freetownba (Sierra Leone) és a Monroviába (Libéria) tartó járatát. Azoknak az utasoknak, akik az Amszterdamból 2019. március 29 után az előbb említett afrikai célállomásokra és visszafele tartó járatokra előre lefoglalt jegyük van, lehetőségük lesz a foglalás módos& iacute;tására vagy az ár teljes visszatéríttetésére. Az Air France ettől függetlenül továbbra is közvetlen szolgáltatást nyújt Freetownba a párizsi Charles de Gaulle repülőtérről.

Előző cikkBudapest Music Expo újra a Hungexpón
Következő cikkInnovációs kiállítást és vásárt szerveznek Budapesten