Főoldal Szabadidő LEGO LEGO NEXO KNIGHTS: 360 fokos játékélmény

LEGO NEXO KNIGHTS: 360 fokos játékélmény

A virtuális és a fizikai játéktér összekötésével új, 360 fokos játékuniverzumba hív idén a világ legnagyobb játékgyártója. Íme, a LEGO NEXO KNIGHTS hármasa.

lego-nexo-knights-figurak-napimagazin

A LEGO NEXO KINGHTS három alappillérre – a klasszikus LEGO építőkészletekre, futurisztikus lovagtörténeti sorozatra és ingyenes mobilapplikációra – épülő világában összekapcsolódik a digitális és fizikai játékélmény. 6 éves kor felett bátran lehet kalandozni ebben az új valóságban, ahol a háromdimenziós teret, a tévéképernyőt és az okoseszközöket szkennelhető pajzsok és gyermeki fantázia kötik össze, ezzel teljesen új szintre emelve a klasszikus építőjátékokat. A gyerekek az erők használatával segíthetnek az öt bátor és fiatal harcosnak megvédeni királyságukat a gonosz Jestro és a lávaszörnyek ellen.

6-12 éves gyermekek elvárásait és vágyait feltérképező kutatás előzte meg a futurisztikus, digitális kalandokra épülő játék kifejlesztését a LEGO Csoportnál. „A LEGO NEXO KNIGHTS a már ismert és szeretett, sikerélményekben gazdag építési élményt nyújtja a gyermekek számára, miközben újszerű digitális fejlesztéseket is tartalmaz, így ötvöz mindent, amit a mai gyerekek szeretnek: önkifejezést, erős karaktereket, komoly tartalom által vezérelt történeti szálat és digitális játékokat.” – mondta Casper Thingholm, a LEGO Csoport Globális Marketing Igazgatója, az új termékszéria társfejlesztője, aki hozzátette: „Az új termékeket tesztelő gyermekektől kapott pozitív visszajelzések, ötletek újra és újra megerősítést adtak a munkánk során.

A LEGO NEXO KINGHTS játékkoncepciója lehetőséget kínál arra, hogy a gyerekek összekapcsolják a digitális és fizikai játékaikat, így teljesen új játékélménnyel gazdagodhatnak, függetlenül attól, hogy a játékok felépítésénél vagy az applikáció letöltésénél lépnek be az új univerzumba. Ebben az új és izgalmas játéktérben a gyermekek – épp úgy, ahogy a kockák építésénél is – maguk alakíthatnak mindent.

 Az ingyenesen letölthető LEGO NEXO KNIGHTS: MERLOK 2.0 applikáció a játékkoncepció szerves része: arra bátorítja a gyerkőcöket, hogy megkeressék a több mint 170 pajzsot, digitálisan (például a LEGO.hu-n található videókban vagy a TV sorozatban), nyomtatott felületeken (magazinokban, könyvekben vagy a boltokban), illetve a készletekben található elemeken. A pajzsok beszkennelésével tudják aktiválni a digitális játék NEXO erőit. Az applikációban található erők segítenek a NEXO királyság védelmezésében. Az alkalmazás már letölthető az App Store-ból, a Google Play-ből, a Samsung App Store-ból és az Amazon App Store-ból is.

 2016 januárjától a hat évesnél idősebb gyermekeknek lehetősége nyílik az öt futurisztikus hős kalandjainak átélésére a tizenöt LEGO NEXO KNIGHTS készlet segítségével. Sokféle részlet és átalakítási funkció biztosítja a klasszikus LEGO játékélményt, a figyelmes építőmesterek pedig megtalálhatják a készletekben elrejtett erőket, amelyeket szkennelés után aktiválhatnak az applikációban.

További izgalmas ötletek találhatóak a www.LEGO.com/NEXOKNIGHTS oldalon.