Főoldal Szabadidő LEGO LEGO Star Wars – új készletek az új mozifilmhez

LEGO Star Wars – új készletek az új mozifilmhez

Folytatódik a galaktikus kaland a LEGO Star Wars univerzumban. Szeptember 4-től hét LEGO termék érkezik Magyarországra a Star Wars: Az ébredő Erő című filmhez kapcsolódóan, köztük egy teljesen új Millennium Falcon szettel.

star_wars_millennium_falcon_budapest_techaddikt

A legendás űreposz folytatása december 18-án kerül a mozikba – ami ezúttal az Első rend és az Ellenállás harcáról szól majd. A LEGO aprólékosan kidolgozott modelljeivel a gyermekek és persze a rajongók is újrajátszhatják a filmbéli kalandokat, vagy életre kelthetik saját LEGO Star Wars  világukat. Az olyan szuper készletek mint Kylo Ren parancsnoki siklója vagy Poe X-szárnyú vadászgépe rengeteg építési- és játékélményt tartogatnak.

Új csillaghajók és hősök a LEGO Star Wars univerzumban

A Star Wars: Az ébredő Erő című film alapján készült LEGO modellekkel a rajongók teljesen új LEGO Star Wars élményt élhetnek át. Az új szettek építésekor minden korosztály felfedezheti az egyes modellek új funkcióit, melyek garantálják az akciót és a jó szórakozást. Például a Kylo Ren parancsnoki siklója, ami a gonosztevő Kylo Ren csillaghajója, kinyitható tárolórekesszel és a szárnyra épített, rugós kilövőkkel. Ráadásul a szárnyak egy mozdulattal meghosszabbíthatóak. Poe X-szárnyú vadászgépe szintén rengeteg izgalmas részlettel rendelkezik: ilyen a visszahúzható futómű, a szétnyitható szárnyak, valamint a kinyitható pilótafülke, ahová létra vezet, és ahol a hős Poe Dameron, mögötte pedig a BB-8 asztromechanikus droid minifigura ül. A csillaghajó így egyenesen a gyerekszobából indulhat izgalmas kalandok felé.

Klasszikus csillaghajók és új járművek

A Star Wars univerzum klasszikusai is megjelennek a hét új LEGO Star Wars szettben: a rajongók például újra üdvözölhetik a Millennium Falcont. A feltűnően áramvonalasra tervezett LEGO modell többek közt tartalmazza azt a holotáblát, amelyen Chewbacca és R2-D2 sakkoztak egyszer, és egy titkos fülkét, amelyben a legénység tagjai el tudnak rejtőzni. Maga Han Solo és barátai, Chewbacca, Rey, Finn és Tasu Leech is a fedélzeten tartózkodnak. A Rey siklója és az Első rendi csapatszállító építőkészletek először a Star Wars: Az ébredő Erőben látható, vadonatúj csillaghajók LEGO másai. Az új, klassz alkatrészeknek és funkcióknak köszönhetően ezek még több építési kihívást és mókát tartogatnak. Például Rey siklójában a motor elfordítható, így feltárul a mögötte lévő tárolórekesz. Egy levehető elem is tartozik a járműhöz, amin a kormánynál ülő Rey mellett még egy minifigura utazhat a siklón. A hatalmas meghajtókkal felszerelt Első rendi csapatszállító pedig átlátszó kerekein gurulva olyan, mintha légpárnás járműként lebegne a föld fölött.

A hét új LEGO Star Wars  készlet szeptember 4-től elérhető Magyarországon.