Főoldal Technológia Hardver, szoftver LittleBigPlanet PS Vita Marvel Super Hero: novemberben érkezik!

LittleBigPlanet PS Vita Marvel Super Hero: novemberben érkezik!

A LittleBigPlanet PlayStation Vita Marvel Super Hero kiadás az eredeti játékon túl további Marvel tartalmakkal bővült. Összesen három izgalmas mini játék található még benne a legnépszerűbb Marvel hősök közreműködésével, ezen felül pedig 18 Marvel karakter “bőrébe” is bújhat Sackboy vagy Sackgirl, de megalkothatod a saját pályádat is.

little_big_planet_marvel_super_heroes_edition_ps_vita

Az eredeti játékban úgy élvezheted a LittleBigPlanet  világát, ahogy korábban még soha. Carnivalia az utazó bolygó, egy zsúfolt játszótér, ahova Evil Puppeteer végzetet és sötétséget hozott. Meg tudod fejteni a rejtélyt azért, hogy a bolygó újra régi fényében ragyogjon? Ha ezzel megvagy, miért ne próbálnál meg új eszközöket készíteni és megalkotni a saját pályádat, hogy megoszthasd az egész világgal? Ha nem érzed magad igazán kreatívnak, nem számít, mert végigjátszhatod más játékosok pályáit.

A Marvel mini játékokban megjelenő hősök: Avangers: Ultimate Escape, S.H.I.E.L.D Interceptor és Hero Rush. Ha ez pedig nem lenne elég, akkor öltöztesd be Sackboyt a legnépszerűbb karakterek egyikének: Iron Man, Daredevil, Dr. Octopus, Thor, Spider-Man, Elektra, Ghost Rider, Captain America, Venom, Hulk, Punisher, Green Goblin, Black Widow, Star Lord, Iron Fist, Nova, Black Cat, Hawkeye.

LittleBigPlanet PS Vita Marvel Super Hero kiadás elérhető november 19-től.