Főoldal Divat, szépség Smink MAC sminkelésen jártunk: ünnepi smink

MAC sminkelésen jártunk: ünnepi smink

Nemrég meghívást kaptam a MAC-től egy fél órás ajándék sminkelésre, így múlt pénteken el is látogattam a márka Westend-ben található üzletébe. Természetesen a sminkelés apropója a legújabb monstre karácsonyi kollekciójuk volt, amiről már korábban írtunk nektek. 

mac_smink_26

mac_smink_28

Az üzletbe belépve a már MACszokott látvány mellé a Heirloom Mix kollekcióhoz illeszkedő hangulat fogadott egy igazi trónnal és egy hostess-al, aki mintha a hivatalos fotókról kelt volna életre. Érkezésünkkor már ott volt Szabó Patrícia (neszeszer.blog.hu) is, akit már nagyban sminkeltek a karácsonyi kollekció legszebb darabjaival.

mac_smink_4

mac_smink_3

A múltkori MAC sminkoktatáshoz hasonlóan ezúttal is nagyon kedvesen fogadott a sminkesünk, aki azonnal körbevezetett a karácsonyi kínálatuk között. Meg kell jegyeznem, hogy ez a gyűjtemény élőben még jobban tetszik, mint a fotókon!

mac_smink_20  mac_smink_19

mac_smink_5

mac_smink_2  mac_smink_1

Meg is beszéltük, hogy egy ünnepi sminket készít el számomra, melyhez kiválogattuk a megfelelő termékeket. A végeredmény pedig nagyon jó lett: egy szemhangsúlyos, enyhén csillogó smink, amit akár karácsonykor vagy egy kis extra csillámot felrakva szilveszterkor is viselhetünk!

mac_smink_22  mac_smink_24
mac_smink_29  mac_smink_32