Főoldal Bulvár Itthon Mádai Vivi bemutatta a sörözés nőies oldalát

Mádai Vivi bemutatta a sörözés nőies oldalát

Az utóbbi időben valósággal ragyog Mádai Vivien, aki sikeres műsorvezetőként és családanyaként a nőiességét tekintve talán mostanra teljesedett ki a leginkább. Erről bárki meggyőződhet, ha megnézi Vivi legújabb fotósorozatát. A formabontó atmoszférába helyezett képeket Cinthya Dictator készítette, kissé rendhagyó módon, a nők és a sör témát az elegáns divat világával ötvözve.

Miért ne lehetne a sör is szexi? Főleg akkor, ha egy őrülten csinos hölgy van a környezetében! A Magyar Sörgyártók Szövetségének célja, hogy a sörfogyasztást kreatívan, izgalmas és különleges kampányokkal népszerűsítse. Többek között ezért hívta életre Sör mi több elnevezésű kiemelt eseménysorozatát, amely új dimenziókba helyezve mutatja be ezt a sokoldalú italt; például a nők és a sör témát izgalmas formába öntve.

„Nap mit nap tapasztalom, kiváltképpen ezekben a forró napokban, hogy komoly reneszánszát éli a sörfogyasztás. Nem tagadom, én is szívesen iszom meg egy-egy hűsítő pohárral, de egyre több nőt látok sört inni. Ezért is vállaltam örömmel ezt a különleges felkérést, mert ez az ital manapság már nemcsak a férfiak kiváltsága. Ráadásul nem egy hagyományos divatfotózásról volt szó, izgalmas kihívást láttam benne – nyilatkozta Mádai Vivi, aki a sör gasztronómiai értékét is kihangsúlyozta. – Egyre többféle sört kóstolhatunk, egyre többféle sörrel kínálhatjuk vendégjeinket például egy nyári BBQ parti alkalmával. Ami nekem külön nagy öröm, hogy manapság percek alatt találok az interneten egy-egy jó étel és sör párosítást, amivel garantált a siker a kerti partin!”

Az impozáns, indusztriál hangulatú atmoszférába helyezett fotósorozat nemcsak a légies kollekcióba öltözött modell miatt különleges, az alkotó személyét is ki kell emeljük: Cinthya Dictatorról ugyanis kevesen tudják, hogy fotósként is legalább olyan tehetséges, mint képzőművészként vagy médiaszemélyiségként.

„Az ilyen kihívásoknak örömmel teszek eleget. A mostani fotózás után bátran kijelenthetem, hogy ezzel a sorozattal is bebizonyítottuk, hogy a sör igenis szexin mutat a hölgyek kezében. A légiesen finom vonalak, a különleges környezet, Vivi szépsége és kisugárzása tökéletes egységet alkot a képeken – mondta Cinthya.