Főoldal Bulvár Itthon Már ilyen is van: megérkezett az Irigy Hónaljmirigy saját mobilalkalmazása

Már ilyen is van: megérkezett az Irigy Hónaljmirigy saját mobilalkalmazása

Mindent tudni szeretnél az Irigy Hónaljmirigyről? A zenekar vadonatúj applikációjának segítségével bepillantást nyerhetsz a csapat mindennapjaiba, láthatod legfrissebb fotóikat, legújabb videoklipjeiket. A mobilalkalmazásnak köszönhetően naprakész lehetsz az együttes fellépéseivel kapcsolatban és nyomon követheted a folyamatosan bővülő exkluzív dalkínálatot is.

ihm_app_1

Az Irigy Hónaljmirigy friss applikációval rukkol elő, amelynek köszönhetően a rajongók betekintést nyerhetnek kedvenceik mindennapjaiba, többek között abba is, hogyan készül a zenekar a 25. születésnapi koncertjére. Az IHM hivatalos mobilalkalmazásán a Mirigy appon nem csak a fellépéseket lehet feltérképezni, de néhány örökzöld átdolgozást is kizárólag itt hallgathatnak meg a rajongók. A számos aktualitáson kívül megtalálhatóak a zenekar dalai, videói, fotói, és nem utolsósorban a Mirigy Show-k egy-egy részlete is, így az innovatív alkalmazás még közelebb hozza a rajongókat a csapathoz.

ihm_app_3

Töltsd le az applikációt, ha elsőként szeretnél értesülni az Irigy Hónaljmirigy legújabb paródiáiról, kapcsolódj ki, szórakozz az IHM-mel. Az alkalmazás letöltése és használata teljesen ingyenes, iOS és Android platformon egyaránt elérhető, és letölthető az Apple AppStore-ban és a Google Playen.

Videó a Mirigy appról: