Főoldal Kultúra Zene Már kapható a legújabb Måneskin album

Már kapható a legújabb Måneskin album

A világszerte ismert rock szenzáció, a Måneskin megjelentette várva várt harmadik albumát RUSH! címmel, mely már meghallgatható vagy megvásárolható ide kattintva. Az albumon megtalálhatók a korábbi „Supermodel” és a „The Loneliest” című slágerek, valamint a legújabb kislemezdal, a „Gossip” Tom Morello közreműködésével.

Megjelenése után azonnal az iTunes eladási lista #1 pozíciójába ugrott 20 országban, köztük Amerikában, Olaszországban, Franciaországban, és Top 20-as pozíciót ért el további 39 országban, például Angliában és Japánban, ahol mindkét helyen #3 lett.

Az album producerei nagyrészt Max Martin és Fabrizio Ferraguzzo voltak, a 17 dalos műremeket Los Angelesben, Olaszországban és Tokióban vették fel. Az albumon egyaránt hallhatók angol- és olasz nyelvű dalok, köztük a korábban megjelent kislemezek is, a kaliforniai hangzást és fülbemászó modern rock groovokat felvonultató „Supermodel”, a hihetetlen „Mammamia”, és a legutóbbi, nagy ívű, old-school rock ballada, a „The Loneliest”.

A megjelenésre a banda egy esküvővel egybekötött partyt adott Rómában, a Palazzo Brancaccioban, abban a városban, ahol a Måneskin személyes és zenei kapcsolata megszületett a tagok között. Mind a négy bandatag, Damiano David, Victoria de Angelis, Thomas Raggi és Ethan Torchio szimbolikusan összekötötte az életét a többiekkel egy négyes esküvő formájában, hogy örök hűséget fogadjanak egymásnak, ahogy a zenekar egyre jobban meghódítja a világot és újabb szédítő magasságokba érnek.

A bulira meghívtak minden olyan embert, aki kulcsfontosságú volt a sikerükben és rock iránti szeretetükben, köztük a ceremóniamesteri szerepet is játszó Alessandro Michelet, valamint olyan hírességeket, mint Baz Luhrmann, Machine Gun Kelly, Paolo Sorrentino, Sabrina Impacciatore és sokan mások. Az album érkezésével egy időben folytatódik a LOUD KIDS világkörüli turné is. A 2023-as turnédátumok februártól májusig tartanak, mely idő alatt 32 dátumon több mint 500.000 rajongó előtt fognak játszani.