Főoldal Szabadidő Televízió Márciustól már megtekinthető lesz az Oppenheimer a SkyShowtime-on

Márciustól már megtekinthető lesz az Oppenheimer a SkyShowtime-on

A neves filmrendező, Christopher Nolan kritikusok által is dicsért sikerfilmje, az Oppenheimer március 21-től kizárólag a SkyShowtime-on lesz megtekinthető.

A 952 millió dolláros bevételt hozó és az idei év legmagasabb iparági elismeréseivel kitüntetett Oppenheimer eddig 13 Oscar®- és BAFTA-díjra (British Academy Film & Television Award) jelölték. J. Robert Oppenheimer szerepében az Oscar-jelölt Cillian Murphyt láthatjuk, feleségét, a biológus-botanikus Katherine-t, becenevén „Kittyt” pedig Emily Blunt alakítja.

A filmet képernyőre írta és rendezte az Oscar-jelölt Christopher Nolan. Az Oppenheimer bepillantást enged J. Robert Oppenheimer gondolataiba és belső vívódásaiba. Az elméleti fizikus a Los Alamos-i laboratórium igazgatójaként és a Manhattan-terv vezetőjeként csapatával létrehozta az első atombombát, és ezzel új korszakot nyitott az emberiség történelmében. Az Oppenheimer a maga nemében egyedülálló filmművészeti alkotás, amelyben olyan sztárok szerepelnek, mint az Oscar-díjas Matt Damon, az Oscar-jelölt Robert Downey Jr., az Oscar-jelölt Florence Pugh, Josh Hartnett, valamint az Oscar-díjas Casey Affleck, Rami Malek és Kenneth Branagh.