Főoldal Életmód Vásárlás Megújult a legendás Persol Cellor napszemüveg

Megújult a legendás Persol Cellor napszemüveg

A Persol Cellor szemüvegek olyan hollywoodi sztárok kedvencei, mint Ryan Gosling és Emma Stone. Az új kollekció modern és stílusos formában idézi vissza az 50-es éveket.

Emma Stone in Persol CellorA Persol egyik legjobb formaterve, az ikonikus Cellor napszemüveg ismét megjelent a 2015-ös Persol kollekcióban. Az új modell viseli a híres karakterisztikus jegyeket, de most modern, összecsukható formában mutatkozott be újra. A napszemüveg mintájára egy optikai keret is készült, hasonlóan praktikus verzióban. A csavar- és hegesztésmentes Meflecto illesztési rendszernek köszönhetően mindkét modell pehelysúlyú, és fejmérettől függetlenül kényelmes viseletet biztosít. Emellett a stílusosság jellemzi őket: a szárakon található mini Supreme nyíl, valamint lézerrel megmunkált híd teszi elegánssá az összképet.

0PO3132S__95_4NA PO3132S napszemüvegmodell több színben is elérhető: kávészínű keret zöld, polarizált lencsékkel, Havanna keret barna lencsékkel, Terra di Siena keret halványkék lencsékkel, fekete keret zöld lencsékkel, valamint fekete keret polarizált, kék lencsékkel.

RyanGosling in Persol Cellor

A PO3132V optikai keret kávé, Havanna, Terra di Siena és fekete színekben szerezhető be.

A Persol Cellor az 1950-es évektől kezdődően sokak kedvencévé vált, és sikere a mai napig töretlen. A Cellor az olasz stílust sugározza, elnevezése is két olasz szóból ered (Cellulosa + Oro), amelyek az első modellek legfőbb alapanyagaira: a cellulózra és aranyra utalnak.