Főoldal Életmód Vásárlás Megújult a Palmolive Men: feltöltődés testnek és léleknek

Megújult a Palmolive Men: feltöltődés testnek és léleknek

Tavasszal, amikor minden újra életre kel, a Palmolive férfiaknak szánt termékcsaládja, a Palmolive Men frissítő energiája is újult erővel szabadul fel. A természet által ihletett egyedi összetevők különleges élményt kínálnak testnek és léleknek!

Tény, hogy a férfiak egyre több időt és figyelmet fordítanak megjelenésükre. Azt pedig nyíltan vállalják, hogy gyakran ajánlanak egymásnak termékeket. Egy Mintel tanulmány szerint tízből hat (65%) európai férfi fontosnak tartja megjelenését,  és majdnem fele (48%) elismeri, hogy a vonzó és az ápolt megjelenés igazán fontos számára.

palmolive_men_2015

A modern férfi igényeihez igazodva – aki aktív, határozott, valamint egész nap frissnek és magabiztosnak akarja érezni magát – a Palmolive megalkotta az egyedülálló 24 ÓRÁN ÁT tartó frissességet nyújtó Palmolive Men tusfürdőket. A forradalmian új technológia megszünteti a különböző testszagokat: megköti a kellemetlen szagokat okozó molekulákat, és megváltoztatva a szerkezetüket megszünteti a nem kívánt testszagot.

A Palmolive Men 24 HOUR freshness tusfürdők a mindennapi újrakezdés energiáját nyújtják különleges, férfias illatokkal és természetes összetevőkkel. A Palmolive Men Refreshing tusfürdő, – amely tengeri ásványokat és eukaliptusz olajat tartalmaz, –  tökéletes választás azok számára, akiknek reggelente feltöltődésre és alaposabb felkészülésre van szükségük. De azoknak is megfelelő lehet, akik a nap folyamán – például sportolás után – regenerálódni szeretnének.

Palmolive Men termékcsalád tagjai:

Refreshing – tengeri ásványokkal és eukaliptusz olajjal (2 az 1-ben tusfürdő és sampon)
Revitalizing – grapefruit és menta olajjal (2 az 1-ben tusfürdő és sampon)
Energizing – magnéziummal és citrus olajjal (2 az 1-ben tusfürdő és sampon)
Sensitive – aloe vera kivonattal és E-vitaminnal (tusfürdő)

 

Brazil energia inspirálta illatok

A csodálatos és felemelő illatok Brazília bőséges, sokszínű, gazdag természetében gyökereznek, azonnali energiával töltik fel a testet és a lelket:

Guarana Kick! – guarana és gyömbér energetizáló illataival
Lime&Mint Shoot! –  lime és menta olaj kivonattal

palmolive_men_brazil_1

A Palmolive Men tusfürdők hipermarketekben, szupermarketekben és drogériákban kaphatóak.