Főoldal Szabadidő Utazás Új útvonalat indít Tenerifére a Wizz Air

Új útvonalat indít Tenerifére a Wizz Air

A Wizz Air tegnap bejelentette, hogy új útvonalat indít Budapestről Tenerifére október 30-án. A légitársaság az új útvonalon kezdetben hetente két járatot üzemeltet majd hétfőnként és péntekenként.

Tenerife a Wizz Air ötödik Budapestről elérhető, télen is napsütéses desztinációja. Tenerife a Kanári-szigetcsoport legnagyobb tagja, homokos partjairól, zöldellő, vulkanikus tájairól és egész évben meleg időjárásáról ismert. A menetrend lehetővé teszi, hogy Tenerife napsütéses hosszúhétvégék ideális helyszíne legyen.

wizz_air

HIRDETÉS

A Wizz Air a budapesti repülőtér vezető légitársasága, az új desztinációval együtt Budapestről 41 útvonalat kínál 21 országba. Jegyek az új Budapest-Tenerife útvonalon már foglalhatók a wizzair.com oldalon, a viteldíjak 19.990 forinttól kezdődnek.

Új desztináció Napok Indulás Viteldíjak*
Tenerife Hétfő, péntek október 30. 19 990 forinttól*

“Nagyon örülünk, hogy bejelenthetjük, új útvonalat indítunk Budapestről Tenerifére” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air szóvivője. – „A Kanári-szigetek nagyszerű tengerparti desztináció családbarát üdülőhelyekkel, de a vízi sportok szerelmeseit is nagyszerű lehetőségekkel várja. Az egész évben enyhe időjárás bizonyára sok magyar utazót vonz majd, akik szeretnének megszökni a borongós, téli időjárás elől. Az új útvonal üzemeltetését a téli szezon elején kezdjük meg, akik korán foglalnak, elcsíphetik a legalacsonyabb, 19 990 forintos viteldíjakat, ezért arra bíztatjuk utasainkat, hogy foglalják le jegyüket utazásukhoz Tenerifére még ma a wizzair.com oldalon!”

HIRDETÉS
Előző cikkÉrte megérte – kismamák fehérneműben, retusálatlanul
Következő cikkMegújult a Palmolive Men: feltöltődés testnek és léleknek