Főoldal Életmód Vásárlás Monstre kollekcióval ünnepli fürdőbombáit a Lush

Monstre kollekcióval ünnepli fürdőbombáit a Lush

1989-ben Mo Constantine, a Lush társalapítója és feltalálója megálmodott egy terméket, ami különleges élménnyé varázsolja a fürdést és nem irritálja az érzékeny bőrt. Addig dolgozott a háza kertjében álló fészerben, míg létre nem hozta a kádba dobva vidáman pezsgő, a vizet bőrlágyító vajakkal, illatos olajokkal és friss összetevőkkel elárasztó újdonságot. Megszületett a fürdőbomba!

A fürdőbomba hamar meghódította a világot, sikere azóta is töretlen. Mo és fia, Jack, egyre elképesztőbb ötletekkel feszegették a fürdés határait. A kakaóvajjal teli Butterball egyszerűségétől hosszú út vezetett a The Experimenter hihetetlen szín- és illatkavalkádjáig. A Jelly Bomb zselébombák megjelenése új fejezetet nyitott a fürdőbomba történetében, Tokióban pedig nemrég nyílt meg a világ első fürdőbomba-üzlete.

Mára a fürdőbomba a művészi önkifejezés eszköze lett. A 3D-nyomtatók és az új összetevők – például a csillám és a robbanócukor – megjelenésével még több szín, még több forma, még több illat vált elérhetővé. A fürdőbomba egyszerre látványos és hatásos: a nemzetközi #BathArt mozgalmat ihlető, pezsgő színorgia és a bőrápoló, hidratáló összetevők együtt jelentik az erejét.

Pop Up Design GIF by ADWEEK - Find & Share on GIPHY

A születése óta eltelt három évtized során a fürdőbomba a Lush egyik legnépszerűbb terméke, számos kampányunk kulcsfontosságú eleme lett, mely nem szűkölködik a világhírű rajongókban sem.

A Lush egészen hihetetlen kollekcióval ünnepli a fürdőbomba születésnapját, ugyanis most 54 exkluzív fürdőbombával jelentkezik, melyeket eddig csak a tokiói fürdőbomba-üzletben lehetett kapni. Az összes új fürdőbomba elérhető online, az üzletekben pedig boltonként változó, egyedi válogatást találhatsz a kollekcióból.

A kollekciót itt találod:
https://hu.lush.com/products/furdobombak

Előző cikkSziget 2019: DJ fronton is erősít a fesztivál idén
Következő cikkMeglepetés vagy sem – minek örülünk a születésnapunkon?