Főoldal Kultúra Zene MTV VMA 2021 – frissült a fellépők listája

MTV VMA 2021 – frissült a fellépők listája

A magyar idő szerint szeptember 13-án érkező MTV VMA gála további számos rendkívüli tehetséggel várja a lelkes rajongókat. A popkultúra olyan ikonikus alakjainak előadásait láthatjuk a díjátadón, mint Shawn Mendes, Chlöe, Kacey Musgraves, de sokak nagy kedvence, a Twenty One Pilots is visszatér a VMA színpadára, hogy fergeteges estét varázsoljanak a zene kedvelőinek. Az est házigazdájára is fény derült: nem más, mint a híres énekes és TikTok-sztár, Doja Cat részesült a megtiszteltető felkérésben.

Az angyalhangú Camila Cabello párja, Shawn Mendes is csatlakozik az MTV VMA fellépői közé. Az igazi VMA veterán, aki minden évben kihagyhatatlan pillanatokkal kápráztatja el a tinilányok ezreit, idén is visszatér az ikonikus színpadra, hogy bemutassa, a Summer Of Love című legújabb slágerét. Az 2021-es gálán a sármos tehetség nagy eséllyel a „Legjobb pop” díjat zsebelheti be. Shawn Mendes tavaly adta ki a negyedik stúdióalbumát, Wonder címen, amely azonnal első helyen debütált a Billboard 200 listáján. Ezzel a kanadai szépfiú a harmadik legfiatalabb egyéni előadóvá vált, akinek három egymást követő albuma lett #1.

A 21. század egyik legkiemelkedőbb popzenekara, a Twenty One Pilots sem maradhat le a népszerű díjátadó fellépői közül. A zenekar, ami meghatározta egy generáció zenei hangzását, az A$AP Rocky-val 2015-ben bemutatott debütáló fellépése után idén a Saturday című dalával tervezi elvarázsolni a VMA-közönséget, valamint nagy eséllyel számíthatnak a „Legjobb alternatív” díjára.

Szeptemberben az MTV Video Music Awards gáláján a hatszoros Grammy-díj nyertes Kacey Musgraves is fellép. Az énekes-dalszerző sikerei nem csak zenei síkon töretlenek: hamarosan debütál a Star-Crossed: The Film, amelynek főszereplőjeként mutatja be színészi képességeit is. Először lép önállóan az MTV VMA színpadára Chlöe is, aki Have Mercy című dalának tévépremierjével kápráztatja majd el a nézőket.

A háromszoros Grammy-díj jelölt Doja Cat nem csak a TikTok trendek létrehozásához ért, de a tavalyi VMA során elképesztő előadást nyújtott egy epikus Say So és Like That mash-up alkotásával, és tehetségének köszönhetően hazavitte az első holdjáró szobrot a „Feltörekvő előadó” kategóriában. Ezúttal még magasabbra emelte a lécet, és a díjátadó házigazdájaként fogja szórakoztatni a nézőket, ráadásul egy szemet gyönyörködtető előadást is láthatunk tőle a gálán. A tősgyökeres Los Angeles-i tehetséget öt díjra is jelölték: az átadó két legmagasabb kitüntetése, „Az év videoklipje” és „Az év előadója” szobra is könnyedén landolhat nála.

TIPP: MTV VMA 2021 gála szeptember 13-án 0:30-tól. Ismétlések szeptember 13-án 08:45-ös, 13:50-es, 18:20-as és 23:50-es kezdéssel. Magyar feliratos ismétlések szeptember 19-én 08:30-tól és szeptember 20-án 00:50-től láthatók.