Főoldal Szabadidő Televízió Nem aprózza el a szezonkezdést a VIASAT3

Nem aprózza el a szezonkezdést a VIASAT3

Két premierrel zárja az augusztust a VIASAT3.Országos premierként a csatorna augusztus 16-án műsorára tűzi a Supergirl című sorozatot.

A különleges képességekkel megáldott lány alakja először 1959-ben tűnt fel a DC Comics lapjain, így régóta méltó helye van a Superman legendáriumban. Superman 24 éves unokahúgát, Kara Zor-Elt 12 évvel ezelőtt küldték a Földre, ahol a Danvers család fogadta be és tanította meg, hogyan rejtse el erejét az emberek elől. A titkolózás ideje azonban lejárt: Kara Zor-Elt a testvérén, Alexen keresztül megtalálja egy szupertitkos társaság, amelynek az a célja, hogy megvédje National City lakosságát a rá leselkedő veszélyektől. Új hős születik hát: Supergirl.

Supergirl_2

Karát két jóképű férfi, James Olsen (Mehcad Brooks) és Winnie (Jeremy Jordan) is támogatja kalandjai során, a kérdés csak az, hogy vajon melyikük nyeri el a szuperhős szívet. Supergirl-t a gyönyörű Melissa Benoist játssza, akit a Hosszú Utazás című romantikus drámában Clint Eastwood fia, Scott Eastwood oldalán láthattunk remekelni. Egy igazi világsztár is feltűnik a VIASAT3 új sorozatában: Calista Flockhart, aki Kara médiamogul mentorát alakítja.

Supergirl_4

A DC Comics rajongói mellett a Marvel univerzum szerelmesei sem maradnak program nélkül az idei szezonban. Az ősz másik nagyon várt sorozata A S.H.I.E.L.D. ügynökei 3. évada, amely augusztus 22-én startol a VIASAT3-on. Phil Coulson és emberfeletti képességekkel megáldott társai visszatérnek, hogy megmentsék a világot. A harmadik évadban feje tetejére áll az élet, egy idegen bolygón és a Földön is folytatódik a harc. Jemma Simmons eltűnik, Daisy és Mack ügynökök az Embertelenek után kutatnak és felbukkant egy új, titokzatos ügynökség is… nem lesznek a S.H.I.E.L.D. jó barátai.

S.H.I.E.L.D_1