Főoldal Szabadidő Programok, események Nem mindennapi éjszakai programmal vár mindenkit a nagykőrösi Richter Safari Park

Nem mindennapi éjszakai programmal vár mindenkit a nagykőrösi Richter Safari Park

Most pénteken Állatkertek Éjszakája a nagykőrösi Richter Safari Parkban egzotikus állatokkal, cirkuszi műsorral, tűzzsonglőrökkel és motoros bemutatóval. Extra programként többek között Bereczki Zoltán és Gáspár Laci adnak koncerteket.

Augusztus 26-án egy fantasztikus nyárzáró buli vár a látogatókra a nagykőrösi Richter Safari Parkban!  Az Állatkertek Éjszakája országos programként 2012-ben indult, és az elmúlt években hagyománnyá vált. A Richter Safari Park idén először csatlakozik rendezvénysorozathoz, ennek keretében meghosszabbított nyitvatartás és rengeteg érdekes program biztosítja a felhőtlen szórakozást.

A nyár utolsó péntekén különleges éjszakai megvilágításban lehet megtekinteni az állatokat. A több mint háromkilométeres szafariútvonal – online regisztrációt követően – saját autóval is végigjárható, de felszállhatunk a hátsó bejáratnál parkoló kivilágított kisvonatra is. Érdemes elemlámpát is vinni, hogy egyetlen apró részlet se maradjon észrevétlen a sötétben.

Az éjszakába nyúló egész napos esemény a szafariélményen és a szokásos vidámparkon, kézműves szigeten, gasztro parkon és állatsimogatón kívül egyéb extra programokat is kínál. Többek között Bereczki Zoltán és Gáspár Laci adnak koncertet, és a Relevé Táncegyesület műsorát is megnézhetjük. Lesz elefánttréning és látványetetés, motoros bemutató, tűzzsonglőr produkció, majd záróakkordként egy hatalmas Retro buli a BeatMakers csapatával. Az Éjszakai Cirkusz Showban porondra lép Ifj. Richter József cirkusz és szafaripark-igazgató is, amiben a legendás tripla szaltó is látható lesz. Emellett akrobaták, légtornászok, bohócok és az afrikai Kenya Boys csoport teszik felejthetetlenné az éjszakát.

Előző cikkIndulásra kész a NASA óriási holdrakétája
Következő cikkÁrverésen értékesítik Paul Allen Microsoft-társalapító mesés műgyűjteményét