Főoldal A világ Külföld Nemzetközi versenyen választott fesztiválmatricákat a Viber

Nemzetközi versenyen választott fesztiválmatricákat a Viber

Ötven ország versenyzői közül egy orosz pályázó nyerte a világ egyik legnépszerűbb zenei fesztiválja, az EXIT Fesztivál és a Viber nemzetközi dizájnversenyét.

viber-TANYA-ZAYTSEVA

Tanya Zaytseva a „My EXIT Adventure” matricaverseny győzteseként 3000 dolláros fődíjat és VIP részvételt nyert a júliusban Szerbiában és Montenegróban is megrendezendő EXIT Adventure fesztiválsorozatra. Az orosz művész grafikáit emellett matricacsomagként is letöltheti majd a Viber több mint 700 millió felhasználója.

A „My EXIT Adventure” matricadizájn-verseny célja, hogy a kreatív elmék világszerte kifejezhessék az EXIT fesztiválok különleges hangulatát Viber-matricák segítségével, amelyeket aztán az üzenetküldő alkalmazásban csevegéskor bármikor használhatnak. A verseny szervezésében a Talenthouse vett részt, ez a szervezet világszerte lehetővé teszi a független művészek számára, hogy hozzáférhessenek a vezető ügynökségek és márkák kreatív pályázataihoz. A győztes mellett három szerb és egy orosz döntőst is választottak, ők fejenként 500 dollárt és fesztiváljegyeket nyertek.

„Elképesztően kreatív pályázatokat láttunk a graffititól kezdve egészen a klasszikus illusztrációkig, így nagyon nehéz feladat volt a győztes kiválasztása. Hosszas gondolkodás után egy olyan dizájnt választottunk, amely nem csupán a fesztivál életérzését fejezi ki, de kommunikációs szempontból is kiváló, könnyen használható matricás csevegéshez” – mondta Erez Shocher a Viber kreatív igazgatója.

A „My Exit Adventure” matricacsomag közelebb hozza egymáshoz mind az EXIT Fesztivál, mind pedig a Sea Dance Fesztivál rajongóit. A nemrég Európa legjobb idei fesztiváljának választott EXIT-et július 7-10. között rendezik meg Újvidéken, míg a montenegrói Sea Dance fesztivál július 14-től 16-ig tart majd. Az eseményen fellép többek között Ellie Goulding, a Bastille, Wiz Khalifa, Skrillex és a Hurts is.

Azok sem maradnak le az EXIT Adventure eseményeiről, akik személyesen nem tudnak részt venni a fesztiválokon. A Viber EXIT Adventure Public Chat csatornáján exkluzív információkat kaphatnak a fesztiválról, sőt, a fellépők is itt válaszolják meg a rajongók kérdéseit, valamint az EXIT Adventure egyes eseményeit élőben is lehet majd követni.

Előző cikkKínai ünnephez igazították a Warcraft-film premierjét
Következő cikkHolnap kezdetét veszi a 61. Eurovíziós Dalfesztivál