Főoldal Életmód Vásárlás Nincs még meg mindenkinek a karácsonyi ajándék? Segítünk!

Nincs még meg mindenkinek a karácsonyi ajándék? Segítünk!

Elsodort a munka az utóbbi időben, és még senkinek nincs meg a karácsonyi ajándék? A MOM Park stylistjai néhány tippel segítenek, hogy mindenkinek a megfelelő meglepetés kerüljön a fa alá.

Táskából és cipőből sosem elég

Régi, nagy igazság: egy nőnek sosem lehet elég cipője és táskája. A karácsony pedig tökéletes alkalom arra, hogy új trendi darabokkal gazdagítsd anyukád vagy barátnőd gardróbját.  Mielőtt belevágnál a vásárlásba, nézd meg, hogy főként milyen stílusú kiegészítőket és színeket visel, akit szeretnél megajándékozni, így biztosan nem lőhetsz mellé az új szerzeménnyel. Ha valami „pénztárcabarátabb” ajándékot keresel, akkor egy bőrkesztyű, egy stílusos sál vagy ékszer is nyerő lehet, ahol szintén a fenti tippet érdemes figyelembe venni.

karacsony-noi_ajandek

Ajándékok a mindennapokra

A férfiak általában szeretik a praktikus, mégis stílusos ajándékokat. Tippünk, hogy válassz olyan meglepetést, amelyre akárhányszor ránéz, mindig te jutsz majd eszébe. Például egy nyakkendő vagy laptoptáska mindig rajta vagy nála lehet, így jelképesen még egy fárasztó üzleti megbeszélésen vagy vacsorán is kicsit párod, apukád vagy éppen a legjobb barátod mellett lehetsz. Az esetleg komorabb színekbe öltöző férfiak esetében a karácsony arra is remek alkalom, hogy feldobd a ruhatárukat: ajándékozz egy kockás inget vagy a legújabb trendeknek megfelelő pulóvert.

karacsony-ferfi_ajandek

Minél színesebb, annál jobb

A gyerekek esetében a minél színesebb és több, annál jobb elvet érdemes követni. A kedves apróságot rejtő csomagok mindig sikert aratnak: a szuperhősös játékfigurák, királylányos mesekönyvek mellett az állatmintás, kockás, színes ruhácskák is mosolyt csalhatnak a kicsik arcára, amelyek ráadásul igazán praktikus meglepetések is.

karacsony-gyerek_ajandek

TIPP: Bárkinek is próbálsz az utolsó pillanatban ajándékot vásárolni, érdemes egy helyen beszerezni őket, hogy ezzel megkönnyítsd a dolgokat, inspirációt pedig akár a MOM Park ajándéktanácsadásán is szerezhetsz, amin előzetes időpontfoglalás után ingyenesen tudsz részt venni: http://www.mompark.hu/stylist-idopont-foglalas

Előző cikkVajon mit isznak világszerte karácsonykor?
Következő cikkEgy utolsó nagy produkcióval zárja az évet Havasi Balázs, Román Sándor és az Experidance