Főoldal Szabadidő Televízió Oltásügyi különkiadással jelentkezik a South Park

Oltásügyi különkiadással jelentkezik a South Park

Csak egy pici szurinak indul… de lehet, hogy egy hatalmas oltás lesz a vége? Újabb egyórás különkiadással jelentkezik a South Park! A legendás animációs sorozat készítői ezúttal a járványtagadást, az oltásszkepticizmust, és a QAnon mozgalom elszállt összeesküvés-elméleteit állítják pellengérre, természetesen a védjegyükké vált groteszk, polgárpukkasztó és szatirikus hangvétellel.

A South ParQ – Oltásügyi különkiadás március 15-én, eredeti nyelven, felirattal lesz látható a magyar Comedy Centralon. Néhány héten belül pedig már jön a szinkronos változat is.

South Parkban a szokásosnál is nagyobb felfordulást okozott a koronavírus-járvány: októberben fény derült arra, hogy a vírus Randy Marsh ámokfutásának köszönhetően terjedt át az emberekre, hiszen sajátos „gyógyászati eszközei” nem várt következményekkel jártak. Eric Cartman váratlan áldozata is hiábavaló volt, hiszen Garrison elnök egyetlen mozdulattal elvette a reményt a város lakóitól az ellenszer elkészítésére, ráadásul a helyiek így határozatlan időre karantén alá kerültek.

A Járványügyi különkiadás tökéletes lenyomata volt 2020-nak: a járvány mellett a társadalmi feszültségek és az amerikai elnökválasztás is górcső alá került. Fél évvel később az alkotók újfent görbe tükröt állítanak társadalmunk számára; az oltasászkepticizmus és az ehhez kapcsolódó összeesküvés-elméletek kellő muníciót biztosítanak ehhez! Vajon mit kezdenek a coloradói örök negyedikesek egy kétezer dolláros vakcinaajánlattal? Hogyan rendeződnek a fizikai konfliktusok a szociális távolságtartás jegyében? Sikerül-e Butterst jobb belátásra bírni a vírustagadásában? Egy biztos: Cartman provokatív szövegeit egyetlen orvosi maszk sem képes visszafogni!

A március 15-i South ParQ – Oltásügyi különkiadás az egész estés, vagyis egyórás speciális részek méltó folytatásának ígérkezik. A címben található „Q” betűvel az alkotók jelzik, hogy a szélsőséges összeesküvés-elmélethívők és a QAnon mozgalom tagjai is megkapják a magukét. Stan, Kyle, Cartman és Kenny mellett természetesen a sorozat más ikonikus szereplői, többek között az emberi ostobaságot precízen megtestesítő Randy Marsh, valamint az USA elnökválasztásán vereséget szenvedő Garrison elnök úr is feltűnik majd. Idén még további egész estés különkiadásokra is számíthatunk a South Park alkotóitól.